NL | EN
Evenementenbureau | Creatief | Effectief | Interactief

Weet jij wat BouwBeurs je nou écht heeft opgeleverd?

Het is alweer even geleden dat je deelnam aan BouwBeurs 2019. En als het goed is stond je daar met een doel. Om je merkpositionering te versterken bijvoorbeeld. Of gewoon meer business te genereren. Maar weet je eigenlijk wel wat het effect was van die deelname?

Om te meten hoe succesvol een eventstrategie is hanteren we bij Eventive Eventmarketing onze eigen Return-on-Event-methode. Door al tijdens de concept- en planfase meerdere meetmomenten in een eventstrategie in te bouwen, kunnen we bijvoorbeeld meten:

  • Weten de bezoekers nu wat het onderscheidend vermogen is van je bedrijf?
  • In hoeverre denkt een beursbezoeker nu anders over je merk dan vóór je deelname?
  • Hoeveel procent van de nieuwe klanten die je bedrijf de laatste tijd heeft aangetrokken is te danken aan je beursdeelname?

Kortom, wat heeft je deelname aan de beurs nou écht bijgedragen aan je businessdoelstellingen?

3 dingen die je van jouw BouwBeurs-deelname kan leren

Het is nu wellicht te laat om het succes van je BouwBeurs-deelname goed in kaart te brengen. Maar dat betekent niet dat je niets van je activiteiten daar kan leren.

Neem daarom contact met ons op via onderstaand contactformulier. Dan geven we je op basis van je deelname aan BouwBeurs 2019 drie gratis tips om meer uit een volgend event te halen.

 

Liever direct contact? Bel ons op +31 (0)20 409 4787.

Eventive - Bureau voor Eventmarketing - 020 409 4787 - info@eventive.nl - Burgemeester Stramanweg 102, 1101 AA Amsterdam Zuidoost - KvK: 34183170 - BTW: NL8117.78.344.B01 - Privacyverklaring- Vacature: eventstagiair
Eventive - Bureau voor Eventmarketing
020 409 4787
info@eventive.nl
Burg. Stramanweg 102
1101 AA Amsterdam Zuidoost
KvK: 34183170
BTW: NL8117.78.344.B01
Privacyverklaring
Vacature: eventstagiair

Zullen we samen je marketing naar een hoger niveau tillen?

Wil je meer halen uit je events, acties en campagnes? Neem vandaag nog contact met ons op, dan geven we je drie gratis tips om meer uit je eventstrategie te halen. Geheel vrijblijvend en afgestemd op jouw uitdaging. Waar wacht je nog op?

nu inschrijven
Akkoord
Koekje erbij? Om onze website creatief, effectief en interactief te houden, maken we gebruik van cookies. Soms ook van derden (zie ook onze privacyverklaring). Vind je dat goed?
Nee, ik wil geen cookies en begrijp dat ik daardoor niet de volledige functionaliteiten van deze website kan benutten.