NL | EN
Evenementenbureau | Creatief | Effectief | Interactief

Eventmarketing waar je écht wat uithaalt

Hoe breng je je merk onder de aandacht van je doelgroep? Hoe haal je meer uit je business? Hoe breng je je merkwaarde op de juiste manier tot uiting? Bij Eventive Eventmarketing helpen we je om je doelgroep via een beleving te bereiken en in beweging te brengen. Altijd vanuit een grotere marketing- of communicatiestrategie. En met het uiteindelijke doel bij te dragen aan je businessdoelstelling.

Creatief, effectief en interactief

Wij helpen organisaties op een creatieve, effectieve en interactieve manier in contact te komen met hun doelgroep – of dat nu prospects, klanten, partners of eigen medewerkers zijn. Dat doen we met geïntegreerde communicatieconcepten en een meetbare, campagnematige aanpak.

In gewone-mensen-taal betekent dat dat we nadenken over wat je aan wie wilt vertellen en met welk doel. Dat vertalen we in een eventmarketingconcept dat we doortrekken naar verschillende contactmomenten met je doelgroep. Online en offline. Voor, tijdens en na de events of acties – van de eerste uitnodiging tot de aankleding van de locatie en de bedank- of evaluatiemail achteraf. En altijd met boodschap en beleving centraal.

Meetbaar succes

Alleen door een event te benaderen als een onderdeel van een grotere marketing- of businessstrategie kun je ervoor zorgen dat je de juiste doelstellingen bereikt. Hoe we dat zo zeker weten? Omdat we een specifieke methode hanteren voor het meten van eventmarketingsucces: Return-on-Event (ROE).

Voor het meten van ROE stellen we van tevoren vaste indicatoren vast die het succesniveau bepalen. Wat was het bereik van de totale campagne? Is bij bezoekers bijvoorbeeld een verandering in perceptie of gedrag gerealiseerd? Welke boodschap is blijven hangen? Door dit soort kwantitatieve en kwalitatieve metingen te combineren weten we zowel welk effect je concept heeft als wat de impact is van de individuele campagne- of eventonderdelen.

Wanneer is jouw event succesvol?

Wil je weten hoe wij jou kunnen helpen om meer te halen uit je eventmarketingstrategie? Als je ons in het kort vertelt wat jouw uitdaging is, geven we jou drie tips op maat om je doelgroep op een creatieve, effectieve en interactie manier te bereiken. Helemaal gratis, dus waar wacht je nog op?

Krijg 3 gratis eventmarketingtips
Eventive - Bureau voor Eventmarketing - 020 409 4787 - info@eventive.nl - Burgemeester Stramanweg 102, 1101 AA Amsterdam Zuidoost - KvK: 34183170 - BTW: NL8117.78.344.B01 - Privacyverklaring- Vacature: eventstagiair
Eventive - Bureau voor Eventmarketing
020 409 4787
info@eventive.nl
Burg. Stramanweg 102
1101 AA Amsterdam Zuidoost
KvK: 34183170
BTW: NL8117.78.344.B01
Privacyverklaring
Vacature: eventstagiair

Zullen we samen je marketing naar een hoger niveau tillen?

Wil je meer halen uit je events, acties en campagnes? Neem vandaag nog contact met ons op, dan geven we je drie gratis tips om meer uit je eventstrategie te halen. Geheel vrijblijvend en afgestemd op jouw uitdaging. Waar wacht je nog op?

nu inschrijven
Akkoord
Koekje erbij? Om onze website creatief, effectief en interactief te houden, maken we gebruik van cookies. Soms ook van derden (zie ook onze privacyverklaring). Vind je dat goed?
Nee, ik wil geen cookies en begrijp dat ik daardoor niet de volledige functionaliteiten van deze website kan benutten.