NL | EN
Evenementenbureau | Creatief | Effectief | Interactief

Roadshows

Naar de doelgroep toe. Een strategische keuze, die afhankelijk is van de doelgroep en wat je wilt bereiken. Met een roadshow kun je in een korte tijd een groot bereik realiseren, on- en offline. Een roadshow brengt de nodige complexiteit met zich mee en daar bijten wij ons graag in vast.

Waaronder de doelgroepcommunicatie: uitnodigingen, eventregistratie per locatie en datum, inschrijvingen monitoren, per event andere bevestigingen.

En natuurlijk de organisatie: data en locaties rondkrijgen, budgetteren, programmamanagement per event. En ga zo maar door.

Wil jij het hoogste rendement uit jouw roadshow halen? Dan gaan wij die uitdaging in concept en realisatie graag aan. Een uitdaging die wij kennen.

Eventive - Bureau voor Eventmarketing - 020 409 4787 - info@eventive.nl - Burgemeester Stramanweg 102, 1101 AA Amsterdam Zuidoost - KvK: 34183170 - BTW: NL8117.78.344.B01 - Privacyverklaring- Vacature: eventstagiair
Eventive - Bureau voor Eventmarketing
020 409 4787
info@eventive.nl
Burg. Stramanweg 102
1101 AA Amsterdam Zuidoost
KvK: 34183170
BTW: NL8117.78.344.B01
Privacyverklaring
Vacature: eventstagiair

Zullen we samen je marketing naar een hoger niveau tillen?

Wil je meer halen uit je events, acties en campagnes? Neem vandaag nog contact met ons op, dan geven we je drie gratis tips om meer uit je eventstrategie te halen. Geheel vrijblijvend en afgestemd op jouw uitdaging. Waar wacht je nog op?

nu inschrijven
Akkoord
Koekje erbij? Om onze website creatief, effectief en interactief te houden, maken we gebruik van cookies. Soms ook van derden (zie ook onze privacyverklaring). Vind je dat goed?
Nee, ik wil geen cookies en begrijp dat ik daardoor niet de volledige functionaliteiten van deze website kan benutten.