NL | EN

Ben jij onze nieuwe eventmarketingcollega?

1 november 2019
  • Untitled design.png

(Afstudeer- / meewerkstage of werkstudent – 2 vacatures)

Wij zoeken een echte projectmanager in spe! Heb jij een passie voor events? En ben jij een echte aanpakker? Zoek jij een stage waarbij je je creativiteit kwijt kan en tegelijkertijd kan knallen en zorg wil dragen voor succesvolle events? Stop dan maar met zoeken en kom snel op de koffie! Of thee. Dat mag ook natuurlijk.

Vijf voordelen van werken bij Eventive

1. Verantwoordelijkheid, draai je eigen events in samenwerking met onze Concept- en Eventmanagers;
2. Leer meer over wat jou interesseert, stage op maat;
3. Informele werksfeer, we werken in kleine teams;
4. Een kijkje in de keuken van onze zusterbedrijven, (LVT Group);
5. Sluit samen de week gezellig af tijdens de vrijmibo, of soms de domibo.

Periode: start 1 februari 2020 tot en met juni 2020, vijf werkdagen per week (in overleg).
Studierichting: commercieel / marketing / management / economie / vrijetijds- of eventmanagement / media en entertainment.

Wie ben jij?

• Je hebt interesse in marketing en events, en hebt bij voorkeur ervaring in de horeca/hospitality;
• Je bent organisatorisch sterk en werkt secuur;
• Je bent leergierig en proactief. 'Er moet iets gedaan worden? Kom maar op!';
• Je houdt graag de socialmediakanalen up-to-date;
• Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij?

• Een grote leerschool op het gebied van event- en campagnemanagement, marketingcommunicatie en commercie;
• Iedere dag is anders en je hebt de vrijheid je dag zelf in te plannen;
• Mogelijkheden tot netwerken;
• Stagevergoeding;
• Een jong en gezellig team om mee samen te werken én te borrelen.

En? Word jij onze nieuwe stagiaire? Of ga je graag aan de slag als werkstudent? Stuur dan je cv en sollicitatiebrief naar personeel@eventive.nl. Als je vragen hebt over de stage, kan je ons altijd bellen.

Zo ziet jouw nieuwe werkdag bij Eventive eruit!

09.00 uur Goedemorgen! Heerlijk, weer een nieuwe week. Wat staat er allemaal op de planning? Voordat we met het team de week starten, zet ik eerst een lekker kopje koffie voor mezelf en scan ik mijn mail en de socialmediakanalen op nieuwigheden. Yes! De opdrachtgever waarvoor we afgelopen donderdag een event hadden, heeft alweer gemaild met een aanvraag voor het volgende event. Dat is een lekkere start van de week!

10.00 uur Ik ben er klaar voor. De weekstart. Vandaag mag ik 'm leiden, we rouleren namelijk iedere week. We bespreken de komende events en opdrachten die op de planning staan. Wie is waar en wanneer? Ik check met iedereen wat we deze week op social kunnen posten en plan dit alvast in. Deze keer brainstormen we ook gelijk voor een nieuwe opdracht, een businessevent met een festivalformat. Wat tof! Daar haak ik graag op aan en samen met twee van onze Concept en Eventmanagers vormen we hiervoor het projectteam.
We hebben weer veel leuke opdrachten op de agenda staan, waarvan morgen een van mijn events. Achter m'n bureau start ik eerst met het plannen van mijn eigen projecttaken. Wanneer moet wat af en wanneer ik heb ruimte om te werken aan dat nieuwe project? Vanmiddag even. Ik heb zoveel ideeën voor dat event! Goed, first things first. Morgen heb ik namelijk een partnerevent bij een nieuwe eventlocatie in Amsterdam. Ik bel nog een laatste keer met mijn contactpersoon van de locatie en check of we nog steeds volgens planning lopen en of alles klaar staat voor morgenochtend. Daarna loop ik nog een keer het draaiboek door. Ons team coördineert de leveranciers in de ochtend tijdens de opbouw en vervolgens hosten we het event en dragen we zorg voor de kwaliteit. Nog een paar registraties verwerken, draaiboeken printen, de auto inladen en dan zijn we klaar voor morgen!

12.00 uur Lunchtime! Toch wel een favoriet moment van de dag. We eten namelijk heel gezellig samen met ons team en het team van onze collega's van zusterbedrijf Progress Communications aan een grote tafel. Vers brood op tafel, divers beleg, kaas van de kaasboer, salades en toppings – en soms wordt er getrakteerd op haring of een kroket. Lekker, we kunnen er weer tegenaan! Na de lunch loop ik met een paar collega's nog een rondje buiten, even een frisse neus halen en tegelijkertijd nog even sparren over lopende projecten.

14.00 uur Afspraak met het team voor ons nieuwe project in onze creative playground. Hoe pakken we dat aan? Wat is de doelstelling van het event? En wie is de doelgroep? Zijn er nog learnings van vorige events? We vullen de ideeën aan van de brainstorm van vanmorgen, en brainstormen verder. Wat wordt het concept? Vervolgens maken we de creatieve vertaalslag. Welke locaties passen hierbij? En aan wat voor entertainment moeten we denken? We kunnen alle kanten op met het festivalformat. Ik maak alvast een eerste projectplanning en zoek naar pakkend beeldmateriaal om onze ideeën voor ons concept te visualiseren.


17.30 uur De tijd vliegt! Voordat ik de bus in stap, zet ik alvast wat wijn koud en check ik de biertap. Want voor je het weet is het alweer vrijdag!

Eventive - Bureau voor Eventmarketing - 020 409 4787 - info@eventive.nl - Burgemeester Stramanweg 102, 1101 AA Amsterdam Zuidoost - KvK: 34183170 - BTW: NL8117.78.344.B01 - Privacyverklaring- Vacature: eventstagiair
Eventive - Bureau voor Eventmarketing
020 409 4787
info@eventive.nl
Burg. Stramanweg 102
1101 AA Amsterdam Zuidoost
KvK: 34183170
BTW: NL8117.78.344.B01
Privacyverklaring
Vacature: eventstagiair

Zullen we samen je marketing naar een hoger niveau tillen?

Wil je meer halen uit je events, acties en campagnes? Neem vandaag nog contact met ons op, dan geven we je drie gratis tips om meer uit je eventstrategie te halen. Geheel vrijblijvend en afgestemd op jouw uitdaging. Waar wacht je nog op?

nu inschrijven
Akkoord
Koekje erbij? Om onze website creatief, effectief en interactief te houden, maken we gebruik van cookies. Soms ook van derden (zie ook onze privacyverklaring). Vind je dat goed?
Nee, ik wil geen cookies en begrijp dat ik daardoor niet de volledige functionaliteiten van deze website kan benutten.