Eventive zoekt een Concept & Eventmanager

25 september 2017
  • EV1709 Facebook_Medior.jpg

Eventive zoekt een Concept & Eventmanager! Eentje die zorgt voor conceptontwikkeling en -begeleiding van campagnes, evenementen en marketingactiviteiten. Waarom? Omdat we groeien, zowel wat betreft expertise als klantenkring. Wie we zoeken? Een enthousiaste en ondernemende collega, met ervaring op het gebied van conceptontwikkeling en projectmanagement.

Wat ga je doen en wat moet je kunnen?
Weten wat de klant wil en denken vanuit de marketinggedachte is een must. Je pakt projecten zelfstandig én in teamverband met de andere Concept & Eventmanagers op. Daarbij ben je in staat de kar te trekken. Jij bent in de lead wanneer je een account krijgt toebedeeld. Dat betekent dat je verantwoordelijk bent voor de klantrelatie, het uitbouwen en onderhouden van deze relatie, de projecten en budgetbewaking. Je hebt ervaring met het kaderen van het vraagstuk van de klant en je spart over de invulling. Ook weet je wat je nodig hebt om input om te zetten naar een concept en plan van aanpak en de klant van jouw ideeën overtuigen. Je bent creatief, kan hoofd- van bijzaken onderscheiden en signaleert en creëert kansen. Je bent op de hoogte van het vakgebied en wat er speelt bij de klant. Stressbestendigheid, doorzettingsvermogen en om kunnen gaan met deadlines zijn competenties die jou op het lijf geschreven zijn.

Verdere ontwikkeling van ons bureau is belangrijk. We zoeken iemand die daar zijn steentje aan bijdraagt door middel van acquisitie, meedenken en deelname aan activiteiten.

Wij zijn op zoek naar iemand met een stevige persoonlijkheid met relevante werkervaring, bij voorkeur aan bureauzijde (marketing/eventmarketing). Het bezit over een rijbewijs B is een vereiste.

Wat kun je van ons verwachten?
Een bruisende, dynamische en flexibele werkomgeving plus een marktconform salaris. Volop uitdaging en ontwikkeling in het vakgebied en je functie. Je zal uiteenlopende klanten bedienen in afwisselende projecten. Je werkt hierbij nauw samen met een enthousiast team dat bestaat uit zeven directe collega's.

We doen veel op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Je kan deelnemen aan vakinhoudelijke kennis- en inspiratiesessies van de LVT Group Academy, we besteden aandacht aan je persoonlijk ontwikkelingsplan en organiseren al dan niet in teamverband de nodige workshops.

Pas je in dit profiel? Ben je fulltime beschikbaar? En wil je werken bij een groeiend bureau? Stuur dan je cv en korte motivatie onder vermelding van 'Concept & Eventmanager' naar personeel@eventive.nl ter attentie van Lisa Arnoldus. Heb je vragen over de vacature? Ook dan kun je bij haar terecht.

Voor meer informatie: www.eventive.nl en www.lvtgroup.com.

We hebben begrip voor acquisitie, maar hebben er geen interesse in.

Eventive - Bureau voor Eventmarketing - 020 409 4787 - info@eventive.nl - Burgemeester Stramanweg 102, 1101 AA Amsterdam Zuidoost - KvK: 34183170 - BTW: NL8117.78.344.B01 - Privacyverklaring- Vacature: eventstagiair
Eventive - Bureau voor Eventmarketing
020 409 4787
info@eventive.nl
Burg. Stramanweg 102
1101 AA Amsterdam Zuidoost
KvK: 34183170
BTW: NL8117.78.344.B01
Privacyverklaring
Vacature: eventstagiair