NL | EN

Eventive zoekt een Concept & Eventmanager

14 februari 2019
  • EV1709 Facebook_Medior.jpg

Eventive zoekt een Concept & Eventmanager! Eentje die zorgt voor de conceptontwikkeling en -begeleiding van campagnes, evenementen en marketingactiviteiten.

Waarom? Omdat we groeien, zowel wat betreft expertise als klantenkring. Wie we zoeken? Een enthousiaste en ondernemende collega, met ervaring op het gebied van strategie- en conceptontwikkeling en projectmanagement. Wat je gaat doen en wat je moet kunnen? Weten wat de klant wil en denken vanuit de marketinggedachte is een must. Je pakt projecten zelfstandig én in teamverband met de andere Event Managers aan. Daarbij ben je in staat de kar te trekken. Jij bent in de lead wanneer je een account krijgt toebedeeld. Je hebt ervaring met het kaderen van het vraagstuk van de klant, zoals de marketingmanager, en daarmee te sparren. Ook kan je input omzetten naar een campagneplan en de klant van jouw ideeën te overtuigen. Je bent creatief en signaleert en creëert kansen. Stressbestendigheid, doorzettingsvermogen en om kunnen gaan met deadlines zijn vereisten. Je bent nieuwsgierig, een netwerker en verbinder, spreekt makkelijk mensen aan. Onze voorkeur gaat uit naar een stevige persoonlijkheid met ca. drie tot vijf jaar relevante werkervaring. Bij voorkeur aan de bureauzijde (marketing-/communicatie-/eventmarketingbureau). Verdere ontwikkeling van ons bureau is belangrijk. We zoeken iemand die daar zijn steentje aan bijdraagt door middel van acquisitie, meedenken en deelname aan activiteiten.

Wat jij van ons kunt verwachten?
Een bruisende, dynamische en flexibele werkomgeving plus een marktconform salaris. Volop uitdaging en ontwikkeling in het vakgebied en je functie. Je werkt nauw samen met een enthousiast team dat bestaat uit zeven directe collega's. En je werkt veel samen met alle experts uit de LVT Group, waar Eventive onderdeel van is. Dit doe je voor uiteenlopende klanten in afwisselende projecten.

Meer over Eventive
We ontwikkelen spraakmakende en onderscheidende evenementen en marketingcampagnes in de Benelux. Onze werkzaamheden variëren van de conceptontwikkeling en organisatie van zakelijke evenementen (seminars, netwerkevenementen, productlanceringen en beurzen), salesstimulerende campagnes en leadgeneration campagnes, tot evenementen voor interne doelgroepen (motivatie-evenementen, managementsessies en (sales) incentives). Samen met de opdrachtgevers zoeken we naar uiteenlopende en originele manieren om met die doelgroep in contact te komen.
Eventive is onderdeel van de LVT Group, een communicatiegroep, waarmee we in de Benelux ruim honderd klanten bedienen in uiteenlopende sectoren in zowel de zakelijke als de consumentenmarkt. Met zo'n tachtig medewerkers, vanuit vestigingen in Amsterdam, Bunnik, Antwerpen en Brussel, ondersteunt de LVT Group bedrijven in doelgroepgerichte communicatie: van strategie en concept tot en met uitvoering.


Herken je jezelf hierin dan maken we graag nader kennis. Stuur je motivatie en cv naar personeel@eventive.nl of neem contact op met Tessa ter Hoeven via 06-13598987. Dit kan tot 15 maart 2019.

Voor meer informatie: www.eventive.nl en www.lvtgroup.com.

Eventive - Bureau voor Eventmarketing - 020 409 4787 - info@eventive.nl - Burgemeester Stramanweg 102, 1101 AA Amsterdam Zuidoost - KvK: 34183170 - BTW: NL8117.78.344.B01 - Privacyverklaring- Vacature: eventstagiair
Eventive - Bureau voor Eventmarketing
020 409 4787
info@eventive.nl
Burg. Stramanweg 102
1101 AA Amsterdam Zuidoost
KvK: 34183170
BTW: NL8117.78.344.B01
Privacyverklaring
Vacature: eventstagiair

Zullen we samen je marketing naar een hoger niveau tillen?

Wil je meer halen uit je events, acties en campagnes? Neem vandaag nog contact met ons op, dan geven we je drie gratis tips om meer uit je eventstrategie te halen. Geheel vrijblijvend en afgestemd op jouw uitdaging. Waar wacht je nog op?

nu inschrijven
Akkoord
Koekje erbij? Om onze website creatief, effectief en interactief te houden, maken we gebruik van cookies. Soms ook van derden (zie ook onze privacyverklaring). Vind je dat goed?
Nee, ik wil geen cookies en begrijp dat ik daardoor niet de volledige functionaliteiten van deze website kan benutten.