NL | EN

Eventive zoekt collega's

1 november 2019
  • Untitled design (2).png

Voel jij soms de beleving niet als je op een event binnenkomt en zou je het zelf heel anders hebben gedaan als jij de regie had? Of spot je juist ontzettend veel gemiste kansen in het eventconcept als het gaat om het doortrekken van de boodschap die de doelgroep na afloop zou moeten onthouden?

Eindelijk mag jij de touwtjes in handen nemen. Want als Concept & Eventmanager bij Eventive | Eventmarketing ben jij verantwoordelijk voor het volledige traject – van de conceptfase tot en met het daadwerkelijk on-site begeleiden van de live-ontmoeting. En het gaat verder dan live-ontmoetingen en Eventive als bedrijf. Je integreert on- en offline voor de meest effectieve live experiences.

Is dit al op je lijf geschreven? Lees dan vooral verder. We hebben nog meer.

Samenwerken aan uitdagingen van onze klanten
Maar eerst een stukje over ons. Want het is voor jou vooral belangrijk om te weten in wat voor omgeving je terechtkomt en met welke mensen je gaat samenwerken. Komt 'ie!

Eventive is een eventmarketingbureau in de Benelux dat spraakmakende en onderscheidende evenementen en marketingcampagnes ontwikkelt. De werkzaamheden variëren van de conceptontwikkeling en organisatie van zakelijke evenementen (seminars, netwerkevenementen, productlanceringen en beurzen), salesstimulerende campagnes, consumentenactivaties en leadgeneration-campagnes, tot en met evenementen voor interne doelgroepen (motivatie-evenementen, managementsessies en sales incentives). Samen met de opdrachtgevers zoeken we naar de meest uiteenlopende en originele manieren om met de doelgroep in contact te komen.

Je werkt ook samen met je collega's uit de LVT Group, waar Eventive onderdeel van is. LVT Group is een overkoepelend marketing-communicatiebureau met labels op het gebied van eventmarketing, digital marketing, design, pr en contentmarketing. We zijn een groep van meer dan tachtig verschillende persoonlijkheden, gekenmerkt door een nuchter karakter, die werken vanuit vestigingen in Amsterdam, Bunnik, Antwerpen en Brussel. Allemaal specialisten die dagelijks samenwerken aan ambitieuze uitdagingen van klanten – zowel in de zakelijke als de consumentenmarkt. Die kunnen ons niet groot en divers genoeg zijn. En dat maakt ons juist uniek.

Wie ben jij dan in dit verhaal?
Je pakt projecten zelfstandig én in teamverband met Eventmanagers en andere specialisten uit de groep op. Voor een aantal klanten ben je in de lead wanneer je een account krijgt toebedeeld. Wat je dan precies doet? Ten eerste ben je dé sparringpartner voor je klant om zijn of haar doelstellingen te bereiken. Je ontwikkelt een advies, concept of plan vanuit de marketing-/communicatiedoelstelling en weet je de klant hiervan te overtuigen. Dat betekent ook dat je weet welk eventformat werkt en past bij de uitdaging van de klant. Voor elke klant ontwikkel je weer een uniek concept en ben je verantwoordelijk voor de productie en realisatie ervan. Je weet precies wat de noviteiten zijn in de eventbranche en weet de juiste locaties en leveranciers in te schakelen. Je maakt een communicatie- en logistieke planning en weet precies wanneer je aan wat moet beginnen of wanneer je wie aan het werk zet.

Daarnaast houden we van enthousiaste, stressbestendige en ondernemende mensen met een doorzettingsvermogen waar je u tegen zegt. Je bent creatief, nieuwsgierig en signaleert en creëert kansen. Het liefst ben je een netwerker en verbinder die makkelijk mensen aanspreekt – acquisitie en relatiebeheer is een essentieel onderdeel van ieders functie.

Wij zoeken zowel een starter als iemand met ongeveer drie tot vijf jaar relevante werkervaring. Bij voorkeur aan bureauzijde (marketing-/communicatie-/eventmarketingbureau).

En vooral: wat bieden we jóú?
Minstens zo belangrijk natuurlijk. Dat begrijpen we. Van ons krijg je een bruisende, dynamische en flexibele werkomgeving plus een marktconform salaris. Volop uitdaging en ontwikkeling in het vakgebied en je functie. Je werkt nauw samen met een enthousiast team. Andere usp's:

  • De LVT Academy – het hele jaar door vakinhoudelijke kennissessies om je breder te ontwikkelen in je functie.
  • Digital taskforce: een team dat speciaal is opgericht om de hele groep te versnellen op het gebied van online mogelijkheden. Hier ga jij niet alleen extra van leren en profiteren, maar je kunt je er ook bij aansluiten als je er affiniteit mee hebt.
  • Veel verantwoordelijkheid, niet alleen op klanten, maar ook voor Eventive of de groep zelf. Zo neem je twee keer per jaar deel aan de Eventive-strategiedag en heb je daar ook veel inbreng.
  • Samenwerken aan multidisciplinaire projecten. Je werkt in teams met collega's van verschillende labels.
  • Je leert je ontwikkelen tot brainstormfacilitator, zodat jij op een creatieve en strategische manier vraagstukken van klanten te lijf kunt gaan.
  • Een persoonlijk ontwikkelingsplan.
  • Toffe uitjes en regelmatig gezellige borrels – zowel met de groep als met het Eventive-team.

 

Wil jij die touwtjes in handen?
Herken jij jezelf hierin, ben je fulltime beschikbaar en wil je werken bij een groeiend bureau? Dan schudden wij je graag snel de hand. Stuur je motivatie en cv naar personeel@eventive.nl of neem contact op met Tessa ter Hoeven via 06-13598987. 

Voor meer informatie: www.eventive.nl en www.lvtgroup.com.

Eventive - Bureau voor Eventmarketing - 020 409 4787 - info@eventive.nl - Burgemeester Stramanweg 102, 1101 AA Amsterdam Zuidoost - KvK: 34183170 - BTW: NL8117.78.344.B01 - Privacyverklaring- Vacature: eventstagiair
Eventive - Bureau voor Eventmarketing
020 409 4787
info@eventive.nl
Burg. Stramanweg 102
1101 AA Amsterdam Zuidoost
KvK: 34183170
BTW: NL8117.78.344.B01
Privacyverklaring
Vacature: eventstagiair

Zullen we samen je marketing naar een hoger niveau tillen?

Wil je meer halen uit je events, acties en campagnes? Neem vandaag nog contact met ons op, dan geven we je drie gratis tips om meer uit je eventstrategie te halen. Geheel vrijblijvend en afgestemd op jouw uitdaging. Waar wacht je nog op?

nu inschrijven
Akkoord
Koekje erbij? Om onze website creatief, effectief en interactief te houden, maken we gebruik van cookies. Soms ook van derden (zie ook onze privacyverklaring). Vind je dat goed?
Nee, ik wil geen cookies en begrijp dat ik daardoor niet de volledige functionaliteiten van deze website kan benutten.