NL | EN

Inter-actie!

19 februari 2017
  • Untitled design (1).png

Interactie met de doelgroep willen we allemaal. Echt met elkaar in gesprek gaan en zo jouw boodschap tussen de oren krijgen. Want om jouw boodschap écht over te brengen, is effectieve interactie nodig. En om dat te bereiken, zorg je ervoor dat de conversatie telkens gaat over jouw boodschap. Bij Eventive hebben we een aantal bewezen effectieve manieren om interactie te bewerkstelligen. Uiteraard, zoals je van ons gewend bent, op een creatieve manier.

Zodra je bezoekers je evenement betreden, wil je meteen met hen in gesprek. Dus waarom niet meteen van het registratiemoment gebruikmaken om hen te prikkelen met een vraag binnen jouw thema? Zo sla je twee vliegen in één klap: je krijgt direct input voor een interactieve sessie tijdens het event, en houdt ter plekke een klein marktonderzoek for future reference.

Ook zo'n interactieve sessie is trouwens prima op een creatieve manier in te vullen, bijvoorbeeld in de vorm van een borrel. Dus niet een rechtlijnige paneldiscussie, maar interactie tussen experts en het publiek, onder het genot van een hapje en een drankje. Door het panel in het midden van de zaal te plaatsen, maak je het onderdeel van het publiek, waardoor gesprekken veel makkelijker op gang komen. Met behulp van een Catchbox – een gooibare microfoon – doet het publiek mee met het gesprek. Laat de uitkomst van het onderzoekje bij binnenkomst terugkomen in de discussie, want daar heeft iedereen ondertussen al over nagedacht. En met een borrel erbij heb je gegarandeerd een ontspannen, maar vooral effectieve interactie. Dat is een van de manieren waarop we bij Eventive onze kernwoorden creatief, effectief en interactief invullen!

Onze conversatie gaat over creativiteit, want het verspreiden van creativiteit is onze missie. Daarom de vraag aan jou: wat zou jij dit jaar creatiever in willen vullen op marketing-communicatiegebied?

Eventive - Bureau voor Eventmarketing - 020 409 4787 - info@eventive.nl - Burgemeester Stramanweg 102, 1101 AA Amsterdam Zuidoost - KvK: 34183170 - BTW: NL8117.78.344.B01 - Privacyverklaring- Vacature: eventstagiair
Eventive - Bureau voor Eventmarketing
020 409 4787
info@eventive.nl
Burg. Stramanweg 102
1101 AA Amsterdam Zuidoost
KvK: 34183170
BTW: NL8117.78.344.B01
Privacyverklaring
Vacature: eventstagiair

Zullen we samen je marketing naar een hoger niveau tillen?

Wil je meer halen uit je events, acties en campagnes? Neem vandaag nog contact met ons op, dan geven we je drie gratis tips om meer uit je eventstrategie te halen. Geheel vrijblijvend en afgestemd op jouw uitdaging. Waar wacht je nog op?

nu inschrijven
Akkoord
Koekje erbij? Om onze website creatief, effectief en interactief te houden, maken we gebruik van cookies. Soms ook van derden (zie ook onze privacyverklaring). Vind je dat goed?
Nee, ik wil geen cookies en begrijp dat ik daardoor niet de volledige functionaliteiten van deze website kan benutten.