NL | EN

Eventive Eventmarketing versterkt concept- en eventteam met Chantal David Richard en Shanita Doerga

1 december 2015
  • CheeseWorks-0073.jpg
  • CheeseWorks-0055.jpg

Amsterdam, 1 december 2015 – Eventive Eventmarketing heeft zijn team met twee nieuwe Concept & Eventmanagers uitgebreid. Per 1 november 2015 zijn Chantal David Richard (28) en Shanita Doerga (30) aan de slag bij het evenementenbureau in Amsterdam. Beiden gaan zich bezighouden met alle facetten van eventmarketing voor diverse opdrachtgevers. Dat betekent passende concepten bedenken en deze vertalen naar bijzondere events, acties en campagnes. Chantal en Shanita managen de evenementen en richten zich daarbij op het creëren van ‘return on event’.  

Voordat Chantal bij Eventive aan de slag ging, was ze onder meer intercedent bij Tempo-Team en junior eventmanager bij TIG Sports.“Ik was toe aan een volgende stap, vooral in de richting van mijn passies: marketing en events organiseren. Eventive is wat dat betreft een perfecte match. Ik kan mijn creativiteit hier elke dag wel ergens in kwijt”, zegt Chantal.

Shanita komt van Harley-Davidson, waar ze de rol van Marketing & Event Coördinator bekleedde. Ook deed ze veel ervaring op in het vak van productieleider en opnameleider bij Cottaar TV Producties en TVBV. “Het is voor mij belangrijk dat ik werk bij een organisatie waarin ik geloof. Als ik daarbij ook nog eens mijn kwaliteiten optimaal kan benutten in een branche die ik leuk vind, is het plaatje wat mij betreft compleet. Toen de kans zich voordeed om bij een groeiend bedrijf als Eventive te komen werken, kon ik die dan ook niet laten lopen. Ik heb veel energie om nieuwe uitdagingen aan te gaan in een bovendien zeer prettige en open werkomgeving”, zegt Shanita.

“Uiteraard zijn we zeer blij om ons team met maar liefst twee nieuwe toppers te hebben versterkt. Om onze groei ook in 2016 te kunnen opvangen, was dit een belangrijke stap. Beide dames nemen de nodige ervaring mee op het gebied van marketingcommunicatiegedreven eventconcepten. We hebben er alle vertrouwen in dat we met de hulp van Chantal en Shanita flink kunnen doorgroeien – in Nederland en in België”, zegt Mariëlle van der Zouwen, Managing Director. 

Voor meer informatie en beeldaanvraag:

Trevor Leslie

trevor@lvtgroup.com

T: +31 (0)20 4094787

Eventive - Bureau voor Eventmarketing - 020 409 4787 - info@eventive.nl - Burgemeester Stramanweg 102, 1101 AA Amsterdam Zuidoost - KvK: 34183170 - BTW: NL8117.78.344.B01 - Privacyverklaring- Vacature: eventstagiair
Eventive - Bureau voor Eventmarketing
020 409 4787
info@eventive.nl
Burg. Stramanweg 102
1101 AA Amsterdam Zuidoost
KvK: 34183170
BTW: NL8117.78.344.B01
Privacyverklaring
Vacature: eventstagiair

Zullen we samen je marketing naar een hoger niveau tillen?

Wil je meer halen uit je events, acties en campagnes? Neem vandaag nog contact met ons op, dan geven we je drie gratis tips om meer uit je eventstrategie te halen. Geheel vrijblijvend en afgestemd op jouw uitdaging. Waar wacht je nog op?

nu inschrijven
Akkoord
Koekje erbij? Om onze website creatief, effectief en interactief te houden, maken we gebruik van cookies. Soms ook van derden (zie ook onze privacyverklaring). Vind je dat goed?
Nee, ik wil geen cookies en begrijp dat ik daardoor niet de volledige functionaliteiten van deze website kan benutten.