NL | EN

Eventive | Eventmarketing lanceert nieuwe website: nog meer nadruk op marketingcommunicatiegedreven eventconcepten

31 maart 2015
  • website.jpg

Amsterdam, 31 maart 2015 – Eventive | Eventmarketing, het marketingcommunicatiegedreven evenementenbureau voor de Benelux, vernieuwt zijn website om de visie van het bureau nog meer kracht bij te zetten. De nieuwe look & feel laat zien wat Eventive is: een eventmarketingbureau voor creatieve, effectieve en interactieve eventmarketingconcepten. Alle diensten die het bureau biedt – van concept en strategie tot en met realisatie –, zijn in aparte kleurvakken overzichtelijk weergegeven. Achterliggende gedachte: Eventive kleurt de eventconcepten van klanten op creatieve, effectieve en interactieve wijze in. 

Eventive onderscheidt zich met het uitgangspunt dat een eventdoelstelling verder gaat dan het aantal personen dat je wilt bereiken. Dit komt op de website bij de uitleg van het dienstenpakket tot uiting in vier onderdelen: strategie & concept, communicatie, realisatie en ReturnOnEvent. De bedoeling is om zo aan te geven dat elk onderdeel even belangrijk is, en aandacht en een professionele aanpak verdient.

Mariëlle van der Zouwen, Managing Director van Eventive: “Voor de homepage van de website hebben we bewust gekozen voor een onepager. Zo krijgt de bezoeker snel een beeld van onze diensten en welke eventmarketingcases we hebben gerealiseerd. En wie meer gedetailleerde informatie wil, kan eenvoudig doorklikken. En we hebben een grappig detail: een heel klein groen plantje om aan te geven dat er voor elke organisatie altijd ruimte is voor een idee, op welk vlak dan ook, om eventconcepten te ontwikkelen of te upgraden. Onze visie is dat we bedrijven met onze aanpak, onze methodiek en door co-creatie een boost kunnen geven. Het is mooi om te zien dat onze website dit nu ook echt uitstraalt. Wij zijn klaar om te knallen. .”

De vernieuwde website van Eventive is in co-creatie ontwikkeld met medewerkers en partners, grafisch ontwerpbureau SjansenDesign BNO en internetmarketingbureau HVMP.

De nieuwe website is te vinden op www.eventive.nl.

 

Over Eventive | Eventmarketing

Eventive | Eventmarketing is een marketingcommunicatiegedreven evenementenbureau in de Benelux. Eventive ondersteunt bedrijven bij het live bereiken van hun doelgroep. Dat doet het bureau met de conceptontwikkeling van evenementen en marketingcampagnes. Eventive hanteert een werkwijze waarbij alle projecten voldoen aan creativiteit, effectiviteit en interactie – van brainstormsessie tot en met eventcommunicatie, en van programmering tot en met doelgroepevaluatie. Eventive is onderdeel van de communicatiegroep LVT Group. Meer informatie is te vinden op: www.eventive.nl.

 

Eventive - Bureau voor Eventmarketing - 020 409 4787 - info@eventive.nl - Burgemeester Stramanweg 102, 1101 AA Amsterdam Zuidoost - KvK: 34183170 - BTW: NL8117.78.344.B01 - Privacyverklaring- Vacature: eventstagiair
Eventive - Bureau voor Eventmarketing
020 409 4787
info@eventive.nl
Burg. Stramanweg 102
1101 AA Amsterdam Zuidoost
KvK: 34183170
BTW: NL8117.78.344.B01
Privacyverklaring
Vacature: eventstagiair

Zullen we samen je marketing naar een hoger niveau tillen?

Wil je meer halen uit je events, acties en campagnes? Neem vandaag nog contact met ons op, dan geven we je drie gratis tips om meer uit je eventstrategie te halen. Geheel vrijblijvend en afgestemd op jouw uitdaging. Waar wacht je nog op?

nu inschrijven
Akkoord
Koekje erbij? Om onze website creatief, effectief en interactief te houden, maken we gebruik van cookies. Soms ook van derden (zie ook onze privacyverklaring). Vind je dat goed?
Nee, ik wil geen cookies en begrijp dat ik daardoor niet de volledige functionaliteiten van deze website kan benutten.