NL | EN

Snel schakelen is een kunst

26 augustus 2014

Lastminute-aanvragen zijn Eventive niet vreemd. Zelf krijg ik hier erg veel energie van. Zo kregen we een aanvraag van Huawei om in een week tijd een eventconcept voor zestig gasten bij hen in het demo centre in Amstelveen te realiseren . Een uitdaging, maar daarom ook juist leuk. Daarbij schakelen we onze vaste partners in – dan weet je wat je aan elkaar hebt. Het samen opzetten van een event en het snel en efficiënt schakelen worden zo af en toe tot een kunst verheft.

Wat wij binnen een week in gang hebben gezet: ontvangst door een hostess met gepersonaliseerde badges, de techniek in het demo centre, de tent buiten met rode loper. En dan ook eens de verdere aankleding met ballonnen, servetten met logo, bannerdoek, bloemen, catering én muzikaal entertainment.

Snel schakelen, met de diverse leveranciers en de klant, daar krijg ik adrenaline van! De uitdaging aangaan en dan het eindresultaat behalen waar de klant blij van wordt – dat is waar we het voor doen.

Eventive - Bureau voor Eventmarketing - 020 409 4787 - info@eventive.nl - Burgemeester Stramanweg 102, 1101 AA Amsterdam Zuidoost - KvK: 34183170 - BTW: NL8117.78.344.B01 - Privacyverklaring- Vacature: eventstagiair
Eventive - Bureau voor Eventmarketing
020 409 4787
info@eventive.nl
Burg. Stramanweg 102
1101 AA Amsterdam Zuidoost
KvK: 34183170
BTW: NL8117.78.344.B01
Privacyverklaring
Vacature: eventstagiair

Zullen we samen je marketing naar een hoger niveau tillen?

Wil je meer halen uit je events, acties en campagnes? Neem vandaag nog contact met ons op, dan geven we je drie gratis tips om meer uit je eventstrategie te halen. Geheel vrijblijvend en afgestemd op jouw uitdaging. Waar wacht je nog op?

nu inschrijven
Akkoord
Koekje erbij? Om onze website creatief, effectief en interactief te houden, maken we gebruik van cookies. Soms ook van derden (zie ook onze privacyverklaring). Vind je dat goed?
Nee, ik wil geen cookies en begrijp dat ik daardoor niet de volledige functionaliteiten van deze website kan benutten.