NL | EN
Evenementenbureau | Creatief | Effectief | Interactief

Motivatie-evenementen

Dan heb je je positionering bepaald en waarden geformuleerd, en moet de organisatie opgelijnd worden. En dat kan! Met creatieve, effectieve en interactieve momenten. Wij ontwikkelen een traject op maat, waarin de hoofddoelstelling van de organisatie duidelijk is en we ervoor zorgen dat eigen medewerkers kernwaarden gaan laden en uitdragen. Het traject wordt opgetuigd met allerlei elementen: van verrassing tot mini-inspiratiesessies, kick-off-momenten en jaarafsluiting. Altijd in lijn met wat jij als organisatie wilt uitdragen. En er wordt niet achterover gezeten tijdens al deze momenten.

Door een motivatieprogramma zorg je ervoor dat je positionering en boodschappen bewaakt worden. Dat iedereen aangehaakt wordt en blijft, en hiernaar gaat handelen. Ook bij wisseling van de wacht.

 

 

Eventive - Bureau voor Eventmarketing - 020 409 4787 - info@eventive.nl - Burgemeester Stramanweg 102, 1101 AA Amsterdam Zuidoost - KvK: 34183170 - BTW: NL8117.78.344.B01 - Privacyverklaring- Vacature: eventstagiair
Eventive - Bureau voor Eventmarketing
020 409 4787
info@eventive.nl
Burg. Stramanweg 102
1101 AA Amsterdam Zuidoost
KvK: 34183170
BTW: NL8117.78.344.B01
Privacyverklaring
Vacature: eventstagiair

Zullen we samen je marketing naar een hoger niveau tillen?

Wil je meer halen uit je events, acties en campagnes? Neem vandaag nog contact met ons op, dan geven we je drie gratis tips om meer uit je eventstrategie te halen. Geheel vrijblijvend en afgestemd op jouw uitdaging. Waar wacht je nog op?

nu inschrijven
Akkoord
Koekje erbij? Om onze website creatief, effectief en interactief te houden, maken we gebruik van cookies. Soms ook van derden (zie ook onze privacyverklaring). Vind je dat goed?
Nee, ik wil geen cookies en begrijp dat ik daardoor niet de volledige functionaliteiten van deze website kan benutten.