NL | EN
Evenementenbureau | Creatief | Effectief | Interactief

Concept en strategie

Het creëren van ontmoetingsmomenten met de doelgroep. Dat is wat wij doen. Wij ontwikkelen een strategie met ontmoetingsconcepten voor de lange termijn. Een event of actie staat niet op zich. Wij tuigen een totaalcampagne op, die creatief, effectief en interactief is. Op alle fronten: voor, tijdens en na het evenement. Dit is de methodiek waar wij in geloven. En daar hebben we alles voor in huis. 

Hoe we dit doen? In co-creatie. Door al in de conceptfase uitdagende vragen te stellen en de gekozen boodschap(pen) door te voeren in alle elementen van de campagne. Wat moet jouw doelgroep nou echt denken, doen, zeggen of vinden na een campagne? We willen het concept zo vormgeven dat we een gedragsverandering bij de doelgroep tot stand brengen.

Wij horen graag wat jouw marketingcommunicatiedoelstellingen zijn. 

Zo doen we dat:

En dan leveren we op:

Ons motto: jij daagt ons uit, wij dagen jou uit. Laat ons weten met welk vraagstuk jij speelt, dan haken wij daar op in.

Eventive - Bureau voor Eventmarketing - 020 409 4787 - info@eventive.nl - Burgemeester Stramanweg 102, 1101 AA Amsterdam Zuidoost - KvK: 34183170 - BTW: NL8117.78.344.B01 - Privacyverklaring- Vacature: eventstagiair
Eventive - Bureau voor Eventmarketing
020 409 4787
info@eventive.nl
Burg. Stramanweg 102
1101 AA Amsterdam Zuidoost
KvK: 34183170
BTW: NL8117.78.344.B01
Privacyverklaring
Vacature: eventstagiair

Zullen we samen je marketing naar een hoger niveau tillen?

Wil je meer halen uit je events, acties en campagnes? Neem vandaag nog contact met ons op, dan geven we je drie gratis tips om meer uit je eventstrategie te halen. Geheel vrijblijvend en afgestemd op jouw uitdaging. Waar wacht je nog op?

nu inschrijven
Akkoord
Koekje erbij? Om onze website creatief, effectief en interactief te houden, maken we gebruik van cookies. Soms ook van derden (zie ook onze privacyverklaring). Vind je dat goed?
Nee, ik wil geen cookies en begrijp dat ik daardoor niet de volledige functionaliteiten van deze website kan benutten.