NL | EN

ASSA ABLOY | Verbondenheid & A lot of fun

  • ASSA ABLOY | Verbondenheid & A lot of fun
  • ASSA ABLOY | Verbondenheid & A lot of fun
  • ASSA ABLOY | Verbondenheid & A lot of fun
  • ASSA ABLOY | Verbondenheid & A lot of fun
  • ASSA ABLOY | Verbondenheid & A lot of fun
Opdrachtgever:ASSA ABLOY Entrance Systems
Type campagne:Medewerkerevent
Doelgroep:medewerkers van ASSA ABLOY Entrance Systems
Doelstelling:medewerkers met elkaar verbinden

Een bedrijfsevent met al je medewerkers, dat compleet in het teken staat van verbondenheid, saamhorigheid en gezamenlijke trots op jouw bedrijf. De droom van iedere organisatie, en zo ook van ASSA ABLOY Entrance Systems. Voor hen ontwikkelde Eventive een concept voor een bedrijfsevent met als thema: ‘Welcome back, let’s continue and have some fun! Nu en in de toekomst. Wij allen samen zijn één ASSA ABLOY’. 

Op 23 september 2015 kwamen alle medewerkers van ASSA ABLOY Entrance Systems samen voor een evenement bij strandclub Watergoed in Valburg, Gelderland. Nadat medewerkers zich hadden aangemeld en een badge ontvingen, was het tijd voor een welkomstdrankje. Directeur René Rustenhoven heette iedereen welkom en gaf het startschot voor een actieve dag. Eerste stap was het bekijken van de achterkant van de uitgedeelde badges, waarop de volgorde van activiteiten voor die dag stond. Activiteiten waarmee werknemers uit verschillende regio’s en met verschillende functies elkaar beter leerden kennen.

Zo ging elke medewerker op de foto in een speciaal ingerichte fotostudio. Samen met een persoonlijk stukje tekst – met ludieke informatie over de desbetreffende persoon – ging deze foto in het nieuwe smoelenboek van ASSA ABLOY Entrance Systems. Ook werd er veel gelachen tijdens een interactief spel, waarbij groepen elkaar de hemd van het lijf mochten vragen. Degene die de ‘catchbox’ – een dobbelsteen met een microfoon erin verwerkt – in zijn bezit had, mocht een collega kiezen en hem of haar een prangende vraag stellen. Het resultaat? Veel lol en een energieke sfeer. 

In het kader van verbondenheid was het na alle activiteiten tijd voor een groepsfoto en een heerlijke barbecue ter afsluiting. Rustenhoven werd overladen door bedankjes van medewerkers die terugkeken op een bijzonder leuke dag en zich daadwerkelijk meer verbonden voelden met collega’s. Missie geslaagd! 

Eventive - Bureau voor Eventmarketing - 020 409 4787 - info@eventive.nl - Burgemeester Stramanweg 102, 1101 AA Amsterdam Zuidoost - KvK: 34183170 - BTW: NL8117.78.344.B01 - Privacyverklaring- Vacature: eventstagiair
Eventive - Bureau voor Eventmarketing
020 409 4787
info@eventive.nl
Burg. Stramanweg 102
1101 AA Amsterdam Zuidoost
KvK: 34183170
BTW: NL8117.78.344.B01
Privacyverklaring
Vacature: eventstagiair

Zullen we samen je marketing naar een hoger niveau tillen?

Wil je meer halen uit je events, acties en campagnes? Neem vandaag nog contact met ons op, dan geven we je drie gratis tips om meer uit je eventstrategie te halen. Geheel vrijblijvend en afgestemd op jouw uitdaging. Waar wacht je nog op?

nu inschrijven
Akkoord
Koekje erbij? Om onze website creatief, effectief en interactief te houden, maken we gebruik van cookies. Soms ook van derden (zie ook onze privacyverklaring). Vind je dat goed?
Nee, ik wil geen cookies en begrijp dat ik daardoor niet de volledige functionaliteiten van deze website kan benutten.