NL | EN

Aspen | Verbinding door sport: medewerkersevent

  • Aspen | Verbinding door sport: medewerkersevent
  • Aspen | Verbinding door sport: medewerkersevent
  • Aspen | Verbinding door sport: medewerkersevent
  • Aspen | Verbinding door sport: medewerkersevent
Opdrachtgever:Aspen Oss
Type campagne:Sportevenement voor medewerkers
Doelgroep:medewerkers
Doelstelling:zorgen dat medewerkers zich verbonden voelen met elkaar én met Aspen
Team:Evelien Helder en Chantal David Richard

2017 begonnen we goed, met een groot medewerkersevent voor Aspen, dat we voor de tweede keer op rij organiseerden voor de organisatie. Het doel? De medewerkers bedanken en hen stimuleren voor het komende jaar, en tegelijkertijd zorgen dat het Aspen-team zich verbonden en gehoord voelt. Samen met Eventive organiseerde Aspen daarom voor de tweede keer het Boost Your Energy-event, na een succesvolle editie afgelopen jaar.

De centrale factor tijdens het event? Sport! Want samen sporten zorgt voor gezelligheid, ontspanning en een actief groepsgevoel. Het Aspen Boost Your Energy-sportevent bood alle medewerkers de kans om op een leuke én sportieve manier uit hun comfortzone te treden. Vitaliteit, vertrouwen en samenzijn waren de kernwoorden die daarbij centraal stonden.

Maar hoe vertaal je dit thema en deze kernwoorden nu door naar een succesvol eventconcept? Eventive ging aan de slag met een uitdagend, sportief programma voor de vierhonderd medewerkers van Aspen. Overdag konden zij zich uitleven met hardlopen, mountainbiken, spinning, kickboksen, yoga, een dance-workout, een tennis-clinic of bowlen. Omdat er werknemers van Aspen werden ingezet als instructeurs, werd het groepsgevoel nog eens extra vergroot. 's Avonds stond er een heus volleybaltoernooi op de planning, waarin veertien teams streden om de titel. Een mooi voorbeeld van de verbinding die een teamsport teweeg kan brengen – op het veld én op de tribune, waar collega's met speciale gadgets hun teams aanmoedigden.

Sport verbindt, maar samen borrelen ook. We sloten de intensieve dag daarom af in een bowlingcentrum voor een gezellige borrel. Wat bleek? Sommige collega's hadden tussen de drankjes door nog genoeg energie om een balletje te gooien, terwijl anderen liever samen op de foto gingen in de aanwezige photo booth. Missie Boost Your Energy geslaagd!

Eventive - Bureau voor Eventmarketing - 020 409 4787 - info@eventive.nl - Burgemeester Stramanweg 102, 1101 AA Amsterdam Zuidoost - KvK: 34183170 - BTW: NL8117.78.344.B01 - Privacyverklaring- Vacature: eventstagiair
Eventive - Bureau voor Eventmarketing
020 409 4787
info@eventive.nl
Burg. Stramanweg 102
1101 AA Amsterdam Zuidoost
KvK: 34183170
BTW: NL8117.78.344.B01
Privacyverklaring
Vacature: eventstagiair

Zullen we samen je marketing naar een hoger niveau tillen?

Wil je meer halen uit je events, acties en campagnes? Neem vandaag nog contact met ons op, dan geven we je drie gratis tips om meer uit je eventstrategie te halen. Geheel vrijblijvend en afgestemd op jouw uitdaging. Waar wacht je nog op?

nu inschrijven
Akkoord
Koekje erbij? Om onze website creatief, effectief en interactief te houden, maken we gebruik van cookies. Soms ook van derden (zie ook onze privacyverklaring). Vind je dat goed?
Nee, ik wil geen cookies en begrijp dat ik daardoor niet de volledige functionaliteiten van deze website kan benutten.