NL | EN

SONOS PLAY | 5 – een genot voor je oren

Opdrachtgever:LVTPR (in opdracht van SONOS)
Type campagne:Persevent
Doelgroep:pers
Doelstelling:lancering van de nieuwe PLAY:5

Eind september 2015 was het zover: de lancering van de nieuwe SONOS PLAY:5. Ons zusterbedrijf LVTPR verzorgde de Nederlandse lancering en schakelde Eventive in om te assisteren bij de organisatie. Zo gingen wij op zoek naar een passende locatie, geschikt voor meerdere dagen, die aansloot op de belangrijkste wensen: een huiselijke sfeer en ingericht voor verschillende doeleinden, met bijvoorbeeld een badkamer, slaapkamer en woonkamer, gelegen in Amsterdam.

Het was even zoeken, maar toen hadden we een waar pareltje te pakken: een bijzonder woonhuis dat te huur stond via Airbnb. Daar werd de pers ontvangen bij de deur door een heuse SONOS-hostess. In de woning – speciaal door ons aangekleed zodat het geluid uit de SONOS PLAY:5-boxen het best tot zijn recht kwam – werden bezoekers getrakteerd op lekkernijen, terwijl hun oren genoten van de loepzuivere klanken van de PLAY:5. Een onvergetelijke (muziek)ervaring!  

Eventive - Bureau voor Eventmarketing - 020 409 4787 - info@eventive.nl - Burgemeester Stramanweg 102, 1101 AA Amsterdam Zuidoost - KvK: 34183170 - BTW: NL8117.78.344.B01 - Privacyverklaring- Vacature: eventstagiair
Eventive - Bureau voor Eventmarketing
020 409 4787
info@eventive.nl
Burg. Stramanweg 102
1101 AA Amsterdam Zuidoost
KvK: 34183170
BTW: NL8117.78.344.B01
Privacyverklaring
Vacature: eventstagiair

Zullen we samen je marketing naar een hoger niveau tillen?

Wil je meer halen uit je events, acties en campagnes? Neem vandaag nog contact met ons op, dan geven we je drie gratis tips om meer uit je eventstrategie te halen. Geheel vrijblijvend en afgestemd op jouw uitdaging. Waar wacht je nog op?

nu inschrijven
Akkoord
Koekje erbij? Om onze website creatief, effectief en interactief te houden, maken we gebruik van cookies. Soms ook van derden (zie ook onze privacyverklaring). Vind je dat goed?
Nee, ik wil geen cookies en begrijp dat ik daardoor niet de volledige functionaliteiten van deze website kan benutten.