NL | EN

Aspen | Boost Your Energy

  • Aspen | Boost Your Energy
Opdrachtgever:Aspen
Type campagne:Internal branding
Doelgroep:werknemers
Doelstelling:werknemers met elkaar verbinden tijdens reorganisatie op een leuke, effectieve en sportieve manier
Team:Shanita

Een transitiefase binnen een bedrijf brengt een hoop uitdagingen met zich mee. Des te belangrijker is het daarom dat een team zich tijdens zo’n verandertraject verbonden én gehoord voelt. Saamhorigheid, een goede sfeer, verbondenheid en betrokkenheid binnen de hele organisatie: daar draait het om. Om dit te realiseren, schakelde een chemisch producent Eventive in voor de uitrol van het ‘Boost Your Energy’-eventconcept.

Een innovatieve manier om het jaar vol goede moed af te trappen. Werknemers traden op een sportieve manier buiten hun comfortzone, waarbij de kernwoorden van het bedrijf de boventoon voerden: vitaliteit, vertrouwen en samenzijn. 

Op 12 januari verzamelden honderden werknemers zich om zich eens flink in het zweet te werken. Samen gingen zij aan de slag met sportactiviteiten als boksen, bootcamp, spinnning, running en Nordic Walking. Het thema ‘Boost Your Energy’ was ondertussen overal terug te vinden: Van begin tot eind en van de communicatie tot de realisatie. Het belangrijkste doel? Dit thema ook doortrekken naar de toekomst, zodat werknemers en contractors met elkaar verbonden blijven en plezier houden in hun werk. 

Na een uitputtende dag waren de reacties positief, en varieerden van “Dit geeft een ‘boost’ aan het informele samenzijn” en “Ik heb vooral gemotiveerde mensen ontmoet”, tot “Je ziet dat mensen elkaar er doorheen helpen”. Eén ding is in ieder geval zeker: de werknemers en contractors van dit bedrijf gaan met een goed en sportief gevoel het komende jaar tegemoet.  

Eventive - Bureau voor Eventmarketing - 020 409 4787 - info@eventive.nl - Burgemeester Stramanweg 102, 1101 AA Amsterdam Zuidoost - KvK: 34183170 - BTW: NL8117.78.344.B01 - Privacyverklaring- Vacature: eventstagiair
Eventive - Bureau voor Eventmarketing
020 409 4787
info@eventive.nl
Burg. Stramanweg 102
1101 AA Amsterdam Zuidoost
KvK: 34183170
BTW: NL8117.78.344.B01
Privacyverklaring
Vacature: eventstagiair

Zullen we samen je marketing naar een hoger niveau tillen?

Wil je meer halen uit je events, acties en campagnes? Neem vandaag nog contact met ons op, dan geven we je drie gratis tips om meer uit je eventstrategie te halen. Geheel vrijblijvend en afgestemd op jouw uitdaging. Waar wacht je nog op?

nu inschrijven
Akkoord
Koekje erbij? Om onze website creatief, effectief en interactief te houden, maken we gebruik van cookies. Soms ook van derden (zie ook onze privacyverklaring). Vind je dat goed?
Nee, ik wil geen cookies en begrijp dat ik daardoor niet de volledige functionaliteiten van deze website kan benutten.