NL | EN

AVAYA | Powerpitches, awards en een reallife Ava

  • AVAYA | Powerpitches, awards en een reallife Ava
  • AVAYA | Powerpitches, awards en een reallife Ava
  • AVAYA | Powerpitches, awards en een reallife Ava
  • AVAYA | Powerpitches, awards en een reallife Ava
  • AVAYA | Powerpitches, awards en een reallife Ava
  • AVAYA | Powerpitches, awards en een reallife Ava
Opdrachtgever:Avaya
Type campagne:Business Partner Event
Doelgroep:relaties Avaya
Doelstelling:Zoveel mogelijk partners op het event
Team:Manon van Ree

Het Business Partner Event van Avaya – de Amerikaanse telecommunicatieleverancier gespecialiseerd in telefonie, callcentertechnologie en datanetwerkoplossingen – is een jaarlijks terugkerend fenomeen. Op het event worden bezoekers op de hoogte gebracht van de nieuwste Avaya-communicatieoplossingen. Ook reikt Avaya awards uit aan bedrijven die innovatieve applicaties ontwikkelen en daarmee nieuwe mogelijkheden bieden voor Avaya-klanten.

Eventive organiseert het Business Partner Event van Avaya al 8 jaar op rij, en ook dit jaar mochten we – op donderdag 12 februari 2015 – onze expertise inzetten om het event tot een succes te maken. Op deze dag zijn altijd diverse sponsors aanwezig; de DevConnect-partners. Dit jaar was het de uitdaging om zoveel mogelijk DevConnect-partners aan het event te laten deelnemen. Gelukkig heeft Eventive door de jaren heen goed contact opgebouwd met de verschillende partners, en werd dit doel ruimschoots bereikt. Voor de DevConnect-partners, waaronder Jabra, Plantronics en Pridis, creeerden we een stand, waar elke partner een standpakket bij ons kon afnemen.  

Op het Business Partner Event wordt ook ieder jaar tijd vrijgemaakt voor powerpitches. Dit jaar introduceerde Avaya Ava, hét nieuwe gezicht van zakelijke betrokkenheid. Ava is een virtuele zakelijke communicatieprofessional met als missie het bevorderen en helpen groeien van businessrelaties. Eventive gaf Ava een gezicht en vond Ava, een reallife versie van de virtuele professional. Zij liep rond op het evenement, stelde mensen aan elkaar voor en werd officieel geïntroduceerd. Met succes, want Avaya vond de gelijkenis tussen de twee Ava’s zo indrukwekkend, dat ze ‘onze’ Ava ook hebben ingezet tijdens het Avaya Engage Event op 3 juni in Maarssen. 

Met Arjen Mossinkhof, Head of Field Marketing Benelux & Nordics bij Avaya, werkt Eventive inmiddels al zo’n zes jaar samen. We organiseren dit event dus al jaren, en weten van de hoed en de rand. Arjen en Manon hebben een goede klik en aan een paar woorden genoeg om elkaar te begrijpen. Deze samenwerking resulteerde ook dit jaar in een succesvol Business Partner Event voor Avaya. 

Eventive - Bureau voor Eventmarketing - 020 409 4787 - info@eventive.nl - Burgemeester Stramanweg 102, 1101 AA Amsterdam Zuidoost - KvK: 34183170 - BTW: NL8117.78.344.B01 - Privacyverklaring- Vacature: eventstagiair
Eventive - Bureau voor Eventmarketing
020 409 4787
info@eventive.nl
Burg. Stramanweg 102
1101 AA Amsterdam Zuidoost
KvK: 34183170
BTW: NL8117.78.344.B01
Privacyverklaring
Vacature: eventstagiair

Zullen we samen je marketing naar een hoger niveau tillen?

Wil je meer halen uit je events, acties en campagnes? Neem vandaag nog contact met ons op, dan geven we je drie gratis tips om meer uit je eventstrategie te halen. Geheel vrijblijvend en afgestemd op jouw uitdaging. Waar wacht je nog op?

nu inschrijven
Akkoord
Koekje erbij? Om onze website creatief, effectief en interactief te houden, maken we gebruik van cookies. Soms ook van derden (zie ook onze privacyverklaring). Vind je dat goed?
Nee, ik wil geen cookies en begrijp dat ik daardoor niet de volledige functionaliteiten van deze website kan benutten.