NL | EN

Microsoft Bing | Jaarafsluiting in juni

  • Microsoft Bing | Jaarafsluiting in juni
Opdrachtgever:Microsoft Bing
Type campagne:Klantenevent
Doelgroep:Klanten van Microsoft
Doelstelling:Relatiemarketing
Team:Charlotte Bakkers en Frederike Rollerman

Hoe zet je de afsluiting van je financiële jaar in juni neer als een spetterende eindejaarsborrel op een prachtlocatie? Dat is de vraag die Microsoft, aanbieder van (computer)software en apparaten, aan Eventive stelde. Want hoewel veel bedrijven aan het eind van het jaar hun relaties vaak een kaartje sturen, wilde Microsoft dat helemaal anders aanpakken. Namelijk met een feestelijk programma, om zijn klanten eens extra in het zonnetje te zetten. Voorwaarde was wel dat het bedrijf echt persoonlijke aandacht aan zijn gasten wilde besteden, en dat het entertainmentprogramma een zo breed mogelijk publiek zou aanspreken.

De insteek was al snel duidelijk: oudjaarsavond in juni. Voor Eventive geen probleem. Wij kwamen met een feestelijk, avondvullend programma dat we samen met Microsoft opzetten. Het resultaat: op 29 juni 2017 kwamen Microsoft en gasten naar I-Dock, een sfeervol restaurant in het centrum van Amsterdam, waar zij samen genoten van een heerlijk diner in een intieme private dining setting. En van de ondergaande zon over het Amsterdamse IJ. Hierna verplaatste de groep zich naar een comedy show voor een work-out van de lachspieren. Net als bij de oudejaarsconferences die ieder jaar op 31 december worden uitgezonden.

De avond werd een geslaagde jaarafsluiting: samen eten, aandacht voor de klant, een goed te bereiken locatie in Amsterdam en een entertainmentprogramma dat iedereen aansprak. Kortom, een knallend uiteinde en een prachtig begin van het nieuwe jaar!

Creatief concept? Krijg het eerste idee gratis

Wil jij ook meer halen uit je jaarafsluiting? Of wil je op een andere creatieve manier je relaties aan je binden? Eventive helpt je bij het bedenken van creatieve concepten. Het eerste idee krijg je helemaal gratis! Meer weten? Neem contact op via onderstaande button.

Eventive - Bureau voor Eventmarketing - 020 409 4787 - info@eventive.nl - Burgemeester Stramanweg 102, 1101 AA Amsterdam Zuidoost - KvK: 34183170 - BTW: NL8117.78.344.B01 - Privacyverklaring- Vacature: eventstagiair
Eventive - Bureau voor Eventmarketing
020 409 4787
info@eventive.nl
Burg. Stramanweg 102
1101 AA Amsterdam Zuidoost
KvK: 34183170
BTW: NL8117.78.344.B01
Privacyverklaring
Vacature: eventstagiair

Zullen we samen je marketing naar een hoger niveau tillen?

Wil je meer halen uit je events, acties en campagnes? Neem vandaag nog contact met ons op, dan geven we je drie gratis tips om meer uit je eventstrategie te halen. Geheel vrijblijvend en afgestemd op jouw uitdaging. Waar wacht je nog op?

nu inschrijven
Akkoord
Koekje erbij? Om onze website creatief, effectief en interactief te houden, maken we gebruik van cookies. Soms ook van derden (zie ook onze privacyverklaring). Vind je dat goed?
Nee, ik wil geen cookies en begrijp dat ik daardoor niet de volledige functionaliteiten van deze website kan benutten.