NL | EN

ASSA ABLOY | Hole-in-one tijdens het relatie-event

  • ASSA ABLOY | Hole-in-one tijdens het relatie-event
Opdrachtgever:ASSA ABLOY Entrance Systems
Type campagne:Relatie-evenement
Doelgroep:relaties van ASSA ABLOY Entrance Systems
Doelstelling:relaties onderhouden en netwerken
Team:Eventive

Naar het jaarlijkse golfevent van ASSA ABLOY Entrance Systems kijken relaties van het bedrijf vaak al tijden uit. Onder het genot van de nodige versnaperingen slaat men gebroederlijk een balletje op de mooiste golfbanen van Nederland, terwijl er ondertussen druk wordt genetwerkt. 

Op 11 september 2015 vertrok ASSA ABLOY samen met zijn relaties richting golfbaan Naarderbos. Gewapend met drivers, ijzers, wedges en putters maakten zij zich op voor een ontspannen middag golfen. 

Na ontvangst met appeltaart en een goedgevulde goodiebag – met golfhanddoekje, pitchvork, pet, flesje water en een gezonde snack – stonden de deelnemers te trappelen om de baan op te gaan. Afhankelijk van het speelniveau was iedereen vooraf ingedeeld in verschillende flights en clinic-groepen, zodat men in elkaar een waardige tegenstander vond. 

Naast de locatie, de aankleding, de spelindelingen en de goodiebags, verzorgde Eventive ook de catering voor dit relatie-event. De middag werd afgesloten met een goedverzorgde borrel op het zonovergoten terras, gevolgd door een heerlijke barbecue. Het event was een waar succes – of moeten we zeggen: een echte hole-in-one? – en staat ook voor volgend jaar weer op de planning!

 

Eventive - Bureau voor Eventmarketing - 020 409 4787 - info@eventive.nl - Burgemeester Stramanweg 102, 1101 AA Amsterdam Zuidoost - KvK: 34183170 - BTW: NL8117.78.344.B01 - Privacyverklaring- Vacature: eventstagiair
Eventive - Bureau voor Eventmarketing
020 409 4787
info@eventive.nl
Burg. Stramanweg 102
1101 AA Amsterdam Zuidoost
KvK: 34183170
BTW: NL8117.78.344.B01
Privacyverklaring
Vacature: eventstagiair

Zullen we samen je marketing naar een hoger niveau tillen?

Wil je meer halen uit je events, acties en campagnes? Neem vandaag nog contact met ons op, dan geven we je drie gratis tips om meer uit je eventstrategie te halen. Geheel vrijblijvend en afgestemd op jouw uitdaging. Waar wacht je nog op?

nu inschrijven
Akkoord
Koekje erbij? Om onze website creatief, effectief en interactief te houden, maken we gebruik van cookies. Soms ook van derden (zie ook onze privacyverklaring). Vind je dat goed?
Nee, ik wil geen cookies en begrijp dat ik daardoor niet de volledige functionaliteiten van deze website kan benutten.