NL | EN

Nimble | Een virtuele Nimble-achtbaan op Storage Expo

  • Nimble | Een virtuele Nimble-achtbaan op Storage Expo
  • Nimble | Een virtuele Nimble-achtbaan op Storage Expo
Opdrachtgever:Nimble
Type campagne:Storage Expo
Doelgroep: IT-managers en -architecten
Doelstelling:storageprojecten detecteren en zo veel mogelijk mensen selecteren om door sales na te laten bellen

Op Storage Expo – dé Nederlandse vakbeurs op het gebied van dataopslag en -beheer voor IT-managers en IT-professionals – mocht Nimble dit jaar niet ontbreken. Het bedrijf, dat kleine bedrijven CRM-systemen biedt in combinatie met social media, beschikt over de laatste technologieën: snel, modern en gemaakt voor de toekomst. Op 4 en 5 november 2015 wilde Nimble dat ook de bezoekers van Storage Expo eens de snelheid van Nimble konden ervaren. Eventive dacht mee over een activatieconcept om op een creatieve en effectieve manier contact te maken met de bezoekers van Storage Expo.

Uiteindelijk zorgden we met een ludieke kwinkslag – in de vorm van het fastforward-concept ‘Wil jij de snelheid van Nimble ervaren?’ – dat er genoeg mensen stopten bij de stand: een leuke opening met een link naar de business. Nadat men stilstond bij de stand stelde een getrainde hostess drie korte vragen aan de gast, de zogenaamde 2-minutenstrategie. Erg effectief, want zo zijn de kernwaarden van je bedrijf binnen twee minuten duidelijk én heb je de bezoeker gescand op potentie, oftewel: past hij of zij bij de doelgroepbeschrijving van Nimble? De hostess nodigde interessante bezoekers uit op de stand voor een activiteit, en koppelde hen aan de juiste Nimble-persoon op de stand. Ook zorgde de hostess dat badges snel gescand werden en gekwalificeerd bij de beoogde doelgroep, zodat potentiële klanten later eenvoudig door het salesteam van Nimble na te bellen waren.

Conclusie van het event? Mensen ervoeren de snelheid van Nimble rechtstreeks op de stand, en stapten in een virtuele achtbaan. Go fast forward! 

Eventive - Bureau voor Eventmarketing - 020 409 4787 - info@eventive.nl - Burgemeester Stramanweg 102, 1101 AA Amsterdam Zuidoost - KvK: 34183170 - BTW: NL8117.78.344.B01 - Privacyverklaring- Vacature: eventstagiair
Eventive - Bureau voor Eventmarketing
020 409 4787
info@eventive.nl
Burg. Stramanweg 102
1101 AA Amsterdam Zuidoost
KvK: 34183170
BTW: NL8117.78.344.B01
Privacyverklaring
Vacature: eventstagiair

Zullen we samen je marketing naar een hoger niveau tillen?

Wil je meer halen uit je events, acties en campagnes? Neem vandaag nog contact met ons op, dan geven we je drie gratis tips om meer uit je eventstrategie te halen. Geheel vrijblijvend en afgestemd op jouw uitdaging. Waar wacht je nog op?

nu inschrijven
Akkoord
Koekje erbij? Om onze website creatief, effectief en interactief te houden, maken we gebruik van cookies. Soms ook van derden (zie ook onze privacyverklaring). Vind je dat goed?
Nee, ik wil geen cookies en begrijp dat ik daardoor niet de volledige functionaliteiten van deze website kan benutten.