NL | EN

KamasutrA-beurs | Een goede deal: kortingsbonnen in ruil voor e-mailadres

  • KamasutrA-beurs |  Een goede deal: kortingsbonnen in ruil voor e-mailadres
  • KamasutrA-beurs |  Een goede deal: kortingsbonnen in ruil voor e-mailadres
Opdrachtgever:HOA Events
Type campagne:Beurs
Doelgroep:bezoekers KamasutrA-beurs
Doelstelling:bezoekersregistratie KamasutrA-beurs
Team:Kim Camman & Trevor Leslie

Hoe zorg je als beursorganisatie voor optimale communicatie met je doelgroep tussen verschillende edities door? Door zoveel mogelijk e-mailadressen van bezoekers te registeren natuurlijk. Op basis van het goede contact en eerdere ervaringen met Eventive, schakelde de organisatie van de KamasutrA-beurs ons in om deze klus te klaren. Wij ontwikkelden een online tool om het e-mailadres en de woonplaats van beursbezoekers te registreren. In ruil daarvoor ontvingen bezoekers kortingsbonnen die ze op de beurs konden inruilen. 

En dat bleek een groot succes. Tijdens de KamasutrA-beurs van 29 tot en met 31 januari 2016 ging een team van vijf dames aan de slag om bezoekers aan te spreken. Op een iPad konden mensen hun gegevens achterlaten in ruil voor kortingsbonnen. Voordeel van de online tool was dat de organisatie real-time op de hoogte was over het aantal registraties. Zo checkte zij direct hoe de inschrijvingen zich verhielden ten opzichte van het aantal bezoekers. Aan het eind van het driedaagse event bleek dat meer dan een kwart van de beursbezoekers zich geregistreerd had. Dat komt neer op vijftig procent van de stellen die de beurs bezocht, oftewel een enorme hoeveelheid e-mailadressen voor de organisatie! 

Eventive - Bureau voor Eventmarketing - 020 409 4787 - info@eventive.nl - Burgemeester Stramanweg 102, 1101 AA Amsterdam Zuidoost - KvK: 34183170 - BTW: NL8117.78.344.B01 - Privacyverklaring- Vacature: eventstagiair
Eventive - Bureau voor Eventmarketing
020 409 4787
info@eventive.nl
Burg. Stramanweg 102
1101 AA Amsterdam Zuidoost
KvK: 34183170
BTW: NL8117.78.344.B01
Privacyverklaring
Vacature: eventstagiair

Zullen we samen je marketing naar een hoger niveau tillen?

Wil je meer halen uit je events, acties en campagnes? Neem vandaag nog contact met ons op, dan geven we je drie gratis tips om meer uit je eventstrategie te halen. Geheel vrijblijvend en afgestemd op jouw uitdaging. Waar wacht je nog op?

nu inschrijven
Akkoord
Koekje erbij? Om onze website creatief, effectief en interactief te houden, maken we gebruik van cookies. Soms ook van derden (zie ook onze privacyverklaring). Vind je dat goed?
Nee, ik wil geen cookies en begrijp dat ik daardoor niet de volledige functionaliteiten van deze website kan benutten.