NL | EN

Het Nederlandse Rode Kruis | Persoonlijke bezoekersregistratie

  • Het Nederlandse Rode Kruis | Persoonlijke bezoekersregistratie
Opdrachtgever:Het Nederlandse Rode Kruis
Type campagne:Eventregistratie
Doelgroep:hulpverleners, vrijwilligers en staf
Doelstelling:registratie van 240 personen uit drie verschillende doelgroepen
Team:Kim Camman en Charlotte Bakkers

Bezoekersregistratie met een persoonlijk tintje voor Het Nederlandse Rode Kruis

De Dag van de Hulpverlening – op 19 november in Arnhem – was een dag die in het teken stond van inspiratie, uitwisseling en kennismaken. Het Nederlandse Rode Kruis, organisator van dit jaarlijkse evenement, vroeg Eventive mee te werken aan de bezoekersregistratie. Een uitdaging, want de organisatie wilde drie verschillende doelgroepen bereiken – hulpverleners, vrijwilligers en eigen personeel.

Om elke doelgroep op een passende wijze aan te spreken, ontwikkelde Eventive voor elke groep een eigen registratiepagina, inclusief een bijbehorend uitnodigingstraject bestaande uit een uitnodiging, een reminder, een bevestiging en een bedankmail. Op die manier garandeerden we de meest effectieve communicatie naar de doelgroep in de aanloop naar het event. Op de registratiepagina's lazen de doelgroepen alles over het doel van de dag, de praktische kanten en het programma. Zo waren bezoekers welkom bij tal van workshops, zoals de interactieve sessie Evenementenhulp. Ook een speeddate met het management behoorde tot de opties. Eventive zorgde dat tot elke workshop het juiste aantal mensen uit elke doelgroep werd toegelaten – dankzij een combinatie van techniek en handmatige werkzaamheden, passend bij het budget van het Rode Kruis. In totaal verzorgden we zo'n 275 persoonlijke badges voor alle deelnemers, waarmee we de doelstelling van 240 registraties ruimschoots haalden.

Eventive - Bureau voor Eventmarketing - 020 409 4787 - info@eventive.nl - Burgemeester Stramanweg 102, 1101 AA Amsterdam Zuidoost - KvK: 34183170 - BTW: NL8117.78.344.B01 - Privacyverklaring- Vacature: eventstagiair
Eventive - Bureau voor Eventmarketing
020 409 4787
info@eventive.nl
Burg. Stramanweg 102
1101 AA Amsterdam Zuidoost
KvK: 34183170
BTW: NL8117.78.344.B01
Privacyverklaring
Vacature: eventstagiair

Zullen we samen je marketing naar een hoger niveau tillen?

Wil je meer halen uit je events, acties en campagnes? Neem vandaag nog contact met ons op, dan geven we je drie gratis tips om meer uit je eventstrategie te halen. Geheel vrijblijvend en afgestemd op jouw uitdaging. Waar wacht je nog op?

nu inschrijven
Akkoord
Koekje erbij? Om onze website creatief, effectief en interactief te houden, maken we gebruik van cookies. Soms ook van derden (zie ook onze privacyverklaring). Vind je dat goed?
Nee, ik wil geen cookies en begrijp dat ik daardoor niet de volledige functionaliteiten van deze website kan benutten.