NL | EN

EU-OSHA | Bewustzijn creëren rondom werkstress

  • EU-OSHA | Bewustzijn creëren rondom werkstress
  • EU-OSHA | Bewustzijn creëren rondom werkstress
  • EU-OSHA | Bewustzijn creëren rondom werkstress
  • EU-OSHA | Bewustzijn creëren rondom werkstress
Opdrachtgever:Focal Point Nederland (TNO)
Type campagne:Check je Werkstress-congres
Doelgroep:werknemers, ondernemers en zzp’ers
Doelstelling:informeren over het herkennen en voorkomen van een burn-out
Team:Eventive

Stress op de werkvloer is beroepsziekte nummer één. Niet voor niets vond in de week van 16 tot en met 20 november 2015 de Week van de Werkstress-campagne plaats, om werkstress bespreekbaar te maken onder werknemers én werkgevers. Eventive nam de organisatie daarvan op zich en ging op zoek naar een passende locatie. 

Zo kwam het dat op 16 november het Check je werkstress-congres plaatsvond in de karakteristieke en inspirerende Fokker Terminal in Den Haag. Een locatie waar absoluut geen plek was voor stress, en die was omgetoverd tot de ultieme plek om tot rust te komen. De meeste aandacht tijdens het congres ging dit jaar uit naar jonge werknemers – een groep die al jarenlang relatief hoog scoort op het gebied van werkstress. De vraag die centraal stond tijdens het programma was dan ook hoe we jonge werknemers gezond en vitaal houden in de toekomst. 

Om een antwoord te geven op deze vraag werd het programma ingevuld door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en het Nederlands Focal Point voor Veiligheid en Gezondheid op het Werk. Minister Asscher benadrukte het belang van het voorkomen van werkgerelateerde stress, en ging in gesprek met twee jongeren die een burn-out hebben gehad. Ook tal van andere sprekers gaven diepte aan het fenomeen werkstress. Om deze effectieve en leerzame dag compleet te maken, konden bezoekers een aantal masterclasses volgen. Voldaan, goed geïnformeerd, maar vooral ontspannen ging iedereen aan het einde van de dag huiswaarts. 

 

Eventive - Bureau voor Eventmarketing - 020 409 4787 - info@eventive.nl - Burgemeester Stramanweg 102, 1101 AA Amsterdam Zuidoost - KvK: 34183170 - BTW: NL8117.78.344.B01 - Privacyverklaring- Vacature: eventstagiair
Eventive - Bureau voor Eventmarketing
020 409 4787
info@eventive.nl
Burg. Stramanweg 102
1101 AA Amsterdam Zuidoost
KvK: 34183170
BTW: NL8117.78.344.B01
Privacyverklaring
Vacature: eventstagiair

Zullen we samen je marketing naar een hoger niveau tillen?

Wil je meer halen uit je events, acties en campagnes? Neem vandaag nog contact met ons op, dan geven we je drie gratis tips om meer uit je eventstrategie te halen. Geheel vrijblijvend en afgestemd op jouw uitdaging. Waar wacht je nog op?

nu inschrijven
Akkoord
Koekje erbij? Om onze website creatief, effectief en interactief te houden, maken we gebruik van cookies. Soms ook van derden (zie ook onze privacyverklaring). Vind je dat goed?
Nee, ik wil geen cookies en begrijp dat ik daardoor niet de volledige functionaliteiten van deze website kan benutten.