NL | EN

ASSA ABLOY | The keys to your door idea

  • ASSA ABLOY | The keys to your door idea
Opdrachtgever:ASSA ABLOY Nederland en ASSA ABLOY Entrance Systems
Type campagne:Architect@Work
Doelgroep:(interieur)architecten
Doelstelling:Naamsbekendheid creëren en leads genereren
Team:Britt, Frederike, Mariëlle

Eventive ontwikkelde het beursconcept voor ASSA ABLOY op Architect@Work.

Alleen maar randvoorwaarden hingen er aan de beurs Architect@Work – een vastomlijnd concept waar je niet vanaf mag wijken. Het mooie daarvan is dat iedereen dezelfde randvoorwaarden heeft. Tegelijkertijd is het lastige echter dat iedereen iets anders te laten zien heeft. Een innovatieve lamp past nog wel in een stand. Een aantal vloerdelen ook. Maar als we het hebben over draaideursystemen met veiligheidsbalken, of als je gewend bent je als merk groots te presenteren op een beurs omdat dat past bij je uitstraling, dan moet je op deze beurs wel heel inventief zijn. De uitdaging van ASSA ABLOY: hoe presenteren wij ons op die beschikbare drie vierkante meter?

De slogan The KEY to your door idea! zei alles over de oplossingen die ASSA ABLOY biedt, zowel voor de entrance systems- als de slotendivisie. Deze twee onderdelen van het moederbedrijf hebben elk hun eigen businessline, en dus ook een eigen verhaal en uitstraling.

De standbemanning wist met een aantal vragen te achterhalen wat voor soort oplossingen de bezoeker zoekt. Vervolgens kon de ASSA ABLOY-medewerker in de door ons zelf samengestelde touchscreen-presentatie navigeren naar de meest passende oplossing. Hij heeft namelijk de KEY voor elke deuroplossing. Wat ons betreft was dit dé manier om alle innovatieve.

Eventive - Bureau voor Eventmarketing - 020 409 4787 - info@eventive.nl - Burgemeester Stramanweg 102, 1101 AA Amsterdam Zuidoost - KvK: 34183170 - BTW: NL8117.78.344.B01 - Privacyverklaring- Vacature: eventstagiair
Eventive - Bureau voor Eventmarketing
020 409 4787
info@eventive.nl
Burg. Stramanweg 102
1101 AA Amsterdam Zuidoost
KvK: 34183170
BTW: NL8117.78.344.B01
Privacyverklaring
Vacature: eventstagiair

Zullen we samen je marketing naar een hoger niveau tillen?

Wil je meer halen uit je events, acties en campagnes? Neem vandaag nog contact met ons op, dan geven we je drie gratis tips om meer uit je eventstrategie te halen. Geheel vrijblijvend en afgestemd op jouw uitdaging. Waar wacht je nog op?

nu inschrijven
Akkoord
Koekje erbij? Om onze website creatief, effectief en interactief te houden, maken we gebruik van cookies. Soms ook van derden (zie ook onze privacyverklaring). Vind je dat goed?
Nee, ik wil geen cookies en begrijp dat ik daardoor niet de volledige functionaliteiten van deze website kan benutten.