NL | EN

ASSA ABLOY Entrance Systems | Kennis en innovatie ‘For you.’

  • ASSA ABLOY Entrance Systems | Kennis en innovatie ‘For you.’
Opdrachtgever:ASSA ABLOY Entrance Systems
Type campagne:Beursconcept, activatie en realisatie
Doelgroep:Extern: Logistiek managers, Facility managers, Plant managers, Directie, Architecten, Aannemers
Doelstelling:Communicatieconcept bedenken en uitwerken in een realistisch projectplan
Team:Kim, Frederike, Trevor, Debbie, Edward, Lianne

ASSA ABLOY Entrance Systems is dé kennis- en gesprekspartner op het gebied van veiligheid, efficiëntie, beveiliging en duurzaamheid. En stond in november 2017 op Logistica om met haar doelgroep het gesprek aan te gaan. Aan de LVT Group de taak om de doelgroep vóór, tijdens en na de beurs te laten ervaren hoe de toegangsoplossingen van ASSA ABLOY Entrance Systems het werk eenvoudiger maken.

 

For you.
Om deze boodschap onder de aandacht te brengen, bedachten we het concept: 'ASSA ABLOY Entrance Systems brengt kennis en innovatie, For you.' Dat doet het bedrijf door zelf in contact te blijven met klanten, elk vraagstuk vanuit die klant te benaderen en door de systemen continu te blijven verbeteren en te verduurzamen. Met die kennis en innovatiekracht vereenvoudigt en verrijkt ASSA ABLOY Entrance Systems het leven van haar klanten op het gebied van toegangssystemen.

 

Consistente boodschap met vier thema's
Deze consistente boodschap 'For you.' trokken we door in alles wat we voor het merk bedachten. Tijdens elk communicatiemoment gingen we in op één van de vier thema's – die we samen tijdens een interactieve brainstormsessie bedachten – waarover ASSA ABLOY Entrance Systems het wilde hebben: security, safety of people, safety of goods en efficiency. In alle communicatie-uitingen maakten we gebruik van de ronde punt achter 'For you.', om zo te zorgen voor één lijn in de communicatie.

Hoe dat tot uiting kwam?
Voorafgaand aan de beurs verstuurden we een klapkaart, waarin we alle vier de thema's toelichtten en de doelgroep uitnodigden om bij de beurs aanwezig te zijn. Dezelfde communicatie zetten we thematisch in via de socialmediakanalen van ASSA ABLOY Entrance Systems. Op de beurs startten we het gesprek met (potentiële) klanten, altijd met gebruik van de business drivers om ASSA ABLOY Entrance Systems te positioneren als kennispartner.

Conversatie
Zo introduceerden we de 'koffie For you.', waarbij de barista's bezoekers aanspraken en vroegen waar deze behoefte aan had. Zo zorgden we ervoor dat ze bij de juiste sessies op de beurs aansloten. Een ander communicatiemoment was het balletje opgooien. Net als bij een ballenbak verzamelden we ballen met daarop de vier thema's. Zo kon letterlijk een balletje opgegooid worden om het gesprek te starten.

Kennis en noviteiten For you.
Ten slotte organiseerden we elke tien minuten een kennissessie, waar bezoekers voor werden uitgenodigd. En op iPads konden bezoekers tussen de kennissessies door zelf kijken naar videomateriaal, whitepapers en andere middelen over de vier thema's. Ook konden ze worden aangesproken door de mensen van ASSA ABLOY Entrance Systems. Om de innovaties te tonen en ASSA ABLOY Entrance Systems te positioneren als innovatieve partij, stond er een grote kubus op de beursvloer, waarin de toegangsoplossingen in het echt te zien waren. Deze trok niet alleen de aandacht op de beurs, maar was ook een mooie aanleiding om bezoekers aan te spreken. En door middel van VR-brillen en een door ons bedachte en gemaakte VR-video konden mensen virtueel zien wat ASSA ABLOY Entrance Systems doet en hoe de toegangsoplossingen werken.

Na afloop van de beurs planden we opvolging in vanuit de vier thema's. De accountmanagers hebben naar aanleiding van de verkregen leads afspraken en calls ingepland ter opvolging. Bij enkele van de verkregen leads is duidelijk waar ASSA ABLOY Entrance Systems hen kan ondersteunen, bij anderen niet. Door persoonlijk contact op te nemen worden de leads van de drie beursdagen opgevolgd!

Eventive - Bureau voor Eventmarketing - 020 409 4787 - info@eventive.nl - Burgemeester Stramanweg 102, 1101 AA Amsterdam Zuidoost - KvK: 34183170 - BTW: NL8117.78.344.B01 - Privacyverklaring- Vacature: eventstagiair
Eventive - Bureau voor Eventmarketing
020 409 4787
info@eventive.nl
Burg. Stramanweg 102
1101 AA Amsterdam Zuidoost
KvK: 34183170
BTW: NL8117.78.344.B01
Privacyverklaring
Vacature: eventstagiair

Zullen we samen je marketing naar een hoger niveau tillen?

Wil je meer halen uit je events, acties en campagnes? Neem vandaag nog contact met ons op, dan geven we je drie gratis tips om meer uit je eventstrategie te halen. Geheel vrijblijvend en afgestemd op jouw uitdaging. Waar wacht je nog op?

nu inschrijven
Akkoord
Koekje erbij? Om onze website creatief, effectief en interactief te houden, maken we gebruik van cookies. Soms ook van derden (zie ook onze privacyverklaring). Vind je dat goed?
Nee, ik wil geen cookies en begrijp dat ik daardoor niet de volledige functionaliteiten van deze website kan benutten.