NL | EN

Six Advocaten | Alle zeilen bij

  • Six Advocaten | Alle zeilen bij
  • Six Advocaten | Alle zeilen bij
  • Six Advocaten | Alle zeilen bij
  • Six Advocaten | Alle zeilen bij
  • Six Advocaten | Alle zeilen bij
  • Six Advocaten | Alle zeilen bij
Opdrachtgever:Six Advocaten
Type campagne:klantenevent in de vorm van een lunch tijdens SAIL Amsterdam 2015
Doelgroep:klanten Six Advocaten
Doelstelling:meer naamsbekendheid voor Six Advocaten, laten zien wat het bedrijf allemaal doet, het imago presenteren en de werknemers een gezicht geven.

Schip ahoy! SAIL Amsterdam 2015 was de aanleiding om een informele lunch te organiseren voor klanten van Six Advocaten. Een mooie gelegenheid om bestaande én nieuwe klanten kennis te laten maken met het hele Six-team. Aan Eventive de taak om dit idee om te zetten in een mooi event, inclusief een nautisch thema, waarbij de termen open, professioneel, familiair, benaderbaar en naamsbekendheid centraal stonden. 

Dankzij een persoonlijke uitnodiging, een reminder en een bevestiging – allemaal via e-mail en opgemaakt door Eventive – werden gasten benaderd met een persoonlijke touch. Via een website konden gasten zich aanmelden, en wij verwerkten de aanmeldingen en afmeldingen in een database. 

Op de dag zelf werd men ontvangen in de centrale hal van het pand op het IJdok, waar iedereen na ontvangst van een uitrijkaart werd doorverwezen naar de verdieping van Six Advocaten. Gasten werden hartelijk ontvangen door een hostess en twee werkstudenten vanuit Six, die jassen aannamen en de gasten doorverwezen naar de drankjes, kantoorruimten en hen voorstelden aan de desbetreffende contactpersoon. 

Met uitzicht op de tall ships, marineschepen en ander indrukwekkend varend erfgoed van SAIL Amsterdam 2015 ontdekten de gasten alles over het reilen en zeilen bij Six Advocaten. Uiteraard allemaal met een nautisch tintje. Op ballonnen, bierviltjes en servetten vond je het speciaal ontworpen Six@SAIL-logo terug, en overal lagen visnetten, kratjes, boeien en andere zeewaardige attributen. Bij de vijf werkkamers werd met een raamsticker aangegeven om welk werkgebied het ging: de op maat gemaakte stickers gaven aan welke Six-collega’s er werkten. Vanuit de werkkamers hadden gasten een prachtig uitzicht over de langsvarende schepen. En dat werd nog eens versterkt door de miniverrekijkers met het Six-logo. Wie hongerig werd van de zeelucht kon terecht bij de informele catering – met een mobiele visbar en diverse belegde broodjes en drankjes. 

SAIL Amsterdam 2015 was voor Six Advocaten een onvergetelijke dag, mede dankzij Eventive, dat alle zeilen bijzette om er een groot succes van te maken. 

 

Eventive - Bureau voor Eventmarketing - 020 409 4787 - info@eventive.nl - Burgemeester Stramanweg 102, 1101 AA Amsterdam Zuidoost - KvK: 34183170 - BTW: NL8117.78.344.B01 - Privacyverklaring- Vacature: eventstagiair
Eventive - Bureau voor Eventmarketing
020 409 4787
info@eventive.nl
Burg. Stramanweg 102
1101 AA Amsterdam Zuidoost
KvK: 34183170
BTW: NL8117.78.344.B01
Privacyverklaring
Vacature: eventstagiair

Zullen we samen je marketing naar een hoger niveau tillen?

Wil je meer halen uit je events, acties en campagnes? Neem vandaag nog contact met ons op, dan geven we je drie gratis tips om meer uit je eventstrategie te halen. Geheel vrijblijvend en afgestemd op jouw uitdaging. Waar wacht je nog op?

nu inschrijven
Akkoord
Koekje erbij? Om onze website creatief, effectief en interactief te houden, maken we gebruik van cookies. Soms ook van derden (zie ook onze privacyverklaring). Vind je dat goed?
Nee, ik wil geen cookies en begrijp dat ik daardoor niet de volledige functionaliteiten van deze website kan benutten.