NL | EN
Evenementenbureau | Creatief | Effectief | Interactief

Boost Your Concept | Creativiteitssessies voor marcommers

Boost Your Concept zijn creatieve netwerksessies voor marcomprofessionals. Wij hebben Boost Your Concept in het leven geroepen vanuit onze missie om creativiteit te verspreiden. Met een creatieve mindset bereik je meer, maak je het verschil en raak je mensen. Helemaal in het marketingcommunicatievakgebied, waar we continu op zoek zijn naar vernieuwende invalshoeken om op te vallen bij doelgroepen. Daarom dus. Spread the creativity.

Boost Your Concept vindt plaats in onze Creativity Room of op creatieve locaties door het land. Tijdens de sessies kom je gegarandeerd keer op keer in contact met nieuwe vakgenoten. Heb jij ook het lef om je omgeving te injecteren met een creatieve mindset? En ben je ook altijd op zoek naar creatieve invalshoeken? Schrijf je dan hier snel in of om op de hoogte te blijven van creativiteitsboosts.                    

                                                    #spreadthecreativity

 

Eventive - Bureau voor Eventmarketing - 020 409 4787 - info@eventive.nl - Burgemeester Stramanweg 102, 1101 AA Amsterdam Zuidoost - KvK: 34183170 - BTW: NL8117.78.344.B01 - Privacyverklaring- Vacature: eventstagiair
Eventive - Bureau voor Eventmarketing
020 409 4787
info@eventive.nl
Burg. Stramanweg 102
1101 AA Amsterdam Zuidoost
KvK: 34183170
BTW: NL8117.78.344.B01
Privacyverklaring
Vacature: eventstagiair

Zullen we samen je marketing naar een hoger niveau tillen?

Wil je meer halen uit je events, acties en campagnes? Neem vandaag nog contact met ons op, dan geven we je drie gratis tips om meer uit je eventstrategie te halen. Geheel vrijblijvend en afgestemd op jouw uitdaging. Waar wacht je nog op?

nu inschrijven
Akkoord
Koekje erbij? Om onze website creatief, effectief en interactief te houden, maken we gebruik van cookies. Soms ook van derden (zie ook onze privacyverklaring). Vind je dat goed?
Nee, ik wil geen cookies en begrijp dat ik daardoor niet de volledige functionaliteiten van deze website kan benutten.