Eventive

Een evenement is een gebeurtenis. En wij creëren zo'n gebeurtenis in lijn met de marketingcommunicatie­doelstelling van onze opdrachtgever in de vorm van een totaalcampagne. Want een gebeurtenis staat niet op zich. Daar gaat iets aan vooraf en daar komt iets achteraan. Een middel dat je voor je moet laten werken. Op de juiste manier. Marketing met als doel live ontmoetingen te bewerkstelligen. Eventmarketing noemen we dat.

Hoe wij dat doen? Door het ontwikkelen van creatieve, effectieve en interactieve concepten. In co-creatie: van de conceptontwikkeling tot en met de realisatie. Alleen zo haal je alles eruit wat erin zit.

 

Blog 04-02-2016: Hoe ziet de wereld eruit als onze rechterhersenhelft dominant is?

 

BOOST YOUR CONCEPT

Spread the creativity! Dat is onze missie. Hiervoor organiseren we tweemaandelijkse creatieve netwerksessies in onze Creativity Room. Met als doel zoveel mogelijk creativiteit te verspreiden in het marketingcommunicatievakgebied. Wanneer schuif jij aan?

 

 

wat
doen
we

wat doen we

cases

Microsoft FutureProef: beleven is interactie

Alle cases

team

Mariëlle van der Zouwen
Brenda den Drijver
Manon van Ree
Frederike Rollerman
Roselle Schot
Kim Camman
Chantal David Richard
Shanita Doerga
Trevor Leslie
Freek Minderman
Evelien Helder
Tessa ter Hoeven
Ellen Enthoven

Mariëlle van der Zouwen

Managing Director - Strategie & creatie | Brainstormfacilitator

Waarom doe je wat je doet? Wat is het EFFECT van je concept? Wat is de mate van INTERACTIE? Wat wil je dat je doelgroep over je zegt, doet, vindt na je campagne? Dat is waar ik mijzelf graag in vastbijt. Ik zie mezelf als strategische partner en een echte conceptontwikkelaar. Ik begeleid mijn klanten door de concept- en strategiefase heen. Hoe? Door co-creatie met klanten en mijn team. Met creativiteitstechnieken om tot nog meer, betere en nieuwe ideeën te komen. Creativiteit gebruiken om tot het uiterste te gaan.

Dus als je ooit op zoek bent naar iemand die jouw vraagstuk een boost kan geven, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Laat het me weten, dan (brain)storm ik je kant op.

https://www.linkedin.com/in/mariellevanderzouwen

Brenda den Drijver

Concept & Accountmanager

Kansen benutten, op creatieve wijze onderscheidende concepten bedenken en tools aanreiken om het verschil te maken voor merken en organisaties – dat is mijn passie. Waar staat een merk voor en hoe kun je tussen alle boodschappen de juiste engagement krijgen met je doelgroep? Waarom zouden mensen voor jouw bedrijf of merk kiezen en welke waarde voeg jij voor hen toe? Het zijn vraagstukken die mij intrigreren en waar ik graag over meedenk met de klant. Een event wordt vaak niet eenmalig of op zichzelf staand ingezet, maar is onderdeel van een groter geheel van een campagneconcept. Een middel is pas effectief als het vertrekpunt en bekend is. Dat is wat mij zo aanspreekt bij Eventive. We bedenken niet alleen de leukste concepten en campagnes, maar gaan in gesprek met de klant en denken mee over de merkstrategie, positionering en conceptontwikkelingen, waarbij we interactie centraal stellen. Zo kunnen we een 360-graden-communicatieplan aanbieden. Dit alles met een persoonlijke, transparante en doelgerichte benadering. Life is about the people you meet and the things you create with them! Binnenkort een afspraak maken? Let’s boost your concept!

brenda@eventive.nlhttps://nl.linkedin.com/in/brendadendrijver

Manon van Ree

Concept & Eventmanager | Operations

Dagelijks hebben we bij Eventive te maken met zeer uiteenlopende (aan)vragen. Er is voor mij niets leukers dan een door ons uitgedacht, sterk, kloppend en EFFECTIEF concept uit te voeren. Perfectionistisch? Tot op zekere hoogte, maar zeker niet tot in het ongezonde.

Ook het intensieve contact met mensen, zowel opdrachtgevers als toeleveranciers, is een belangrijk onderdeel in ons werk. Het bouwen aan een EFFECTIEVE langdurige relatie is iets waar ik graag aan meehelp.

Niet wat we doen maakt wie we zijn. Maar wie we zijn maakt wat we doen.

manon@eventive.nl

Frederike Rollerman

Concept & Eventmanager

Bij Eventive zijn we altijd bezig een doel te bereiken door middel van een live ontmoetingsmoment met de doelgroep. Elk project bij Eventive is anders, op mijn manier laat ik verschillende partijen samenwerken om het gewenste resultaat te halen. 

Het is prettig om samen met de collega’s te sparren en te brainstormen over nieuwe concepten. De intensieve samenwerking met de klant maakt het mogelijk om gezamenlijk een uniek concept neer zetten. Ook het samenwerken met de leveranciers om het gewenste eindresultaat te behalen waar de klant blij van wordt, zorgen ervoor dat ik bij Eventive helemaal op mijn plek zit.

https://nl.linkedin.com/in/frederikerollerman

Roselle Schot

Concept & Eventmanager

Betrokkenheid is een kernwoord dat bij me past, zowel zakelijk als privé. Ik verdiep me graag in de personen die ik ontmoet en in de opdrachtgevers waar ik mee samenwerk. Zo worden de sterkste vriendschappen gecreëerd en komen de beste samenwerkingen tot stand.

Zodoende is het voor mij een uitdaging om betrokkenheid te creëren bij de gasten, bezoekers, deelnemers van een evenement. Een evenement is pas effectief als mensen zich verbonden voelen bij het bedrijf, de boodschap, het doel en de activiteiten van de dag. Ze moeten zich onderdeel voelen van hetgeen ze bijwonen, zodat ze na afloop van het evenement het doel van de dag zullen blijven uitdragen.

Betrekt u mij binnenkort in uw project?

nl.linkedin.com/in/roselleschot/en

Kim Camman

Concept & Eventmanager

Zowel zakelijk als privé krijg ik energie van lijstjes. Inzichtelijk maken wat er moet gebeuren en dit goed en snel realiseren, daar word ik blij van. Tijdverspilling vind ik zonde, liever besteed ik mijn tijd effectief en efficiënt. Alleen weet je nooit zoveel als met meerderen. Uit samenwerken en samen creëren komen de beste resultaten en dit vind ik ook het fijnst om te doen. Samen met collega’s en samen met klanten. Daarnaast is de interactie met klanten voor mij een essentieel onderdeel van mijn vak. Zaken doe je met mensen. Persoonlijk relaties opbouwen vind ik het leukste wat er is!

nl.linkedin.com/pub/kim-camman/2/209/919/en

Chantal David Richard

Hospitality is waar ik voor sta. Ik ontzorg en ga voor nét dat beetje extra, waardoor het eindresultaat de verwachtingen overtreft. Hoe bereik je zo effectief mogelijk het gestelde doel? Dat is steeds weer een puzzel die mij intrigeert en energie geeft. Ik ga altijd graag de uitdaging aan om een doelstelling te bereiken die de belangen van zowel de opdrachtgever als de doelgroep behartigt. Creativiteit speelt hierin een hoofdrol.

In onze brainstormsessies krijgen mijn creatieve ideeën de ruimte. Van grote objecten tot de kleinste details, ik ga voor een unieke totaalbeleving en dat vind ik een van de leukste aspecten van het vak. Doordat we bij Eventive samenwerken, kunnen we keer op keer bijzondere belevenissen bedenken en realiseren.Ik schakel graag met je om te kijken welke marketingtool het beste bij je vraag past. Of het nu gaat om een go-to-market-plan of een rondetafelsessie – waarmee kan ik je ontzorgen? 

chantal@eventive.nl

https://nl.linkedin.com/in/chantaldavidrichard

Shanita Doerga

Concept & Eventmanager

Als Concept & Eventmanager hanteer ik een hoge kwaliteitsnorm en is het succes van de klant mijn uitgangspunt. Een event is een onderdeel van marketingcommunicatie, wat randvoorwaarden schept om 'the bigger picture' te kunnen waarborgen. Door samen te exploreren hoe je de gewenste doelgroep aanzet tot de gewenste actie, kan een mooie synergie ontstaan. Met als resultaat: effectieve communicatie, waarmee we doelstellingen op interactieve wijze realiseren.


Het mag duidelijk zijn dat het daarbij om veel meer gaat dan alleen faciliteren. Nieuwe inzichten creëren, content en beleving bijvoorbeeld. En die op de juiste manier toepassen zodat de juiste partijen met elkaar in verbinding komen. Een fantastisch proces dat ik met veel plezier en enthousiasme begeleid. En dat werkt vaak twee kanten op! Door samen te brainstormen, brengen we het gewenste thema tot leven en creëren we waardevolle ontmoetingen. Heb je al zin om te brainstormen en een unieke beleving neer te zetten voor jouw doelgroep? Je bent bij ons in goede handen.

shanita@eventive.nlhttps://nl.linkedin.com/in/shanitadoerga

Trevor Leslie

Online & digital consultant

"Het online en offline evenementenpubliek zijn tegenwoordig onlosmakelijk met elkaar verbonden. Van deze ontwikkeling maken we bij Eventive gretig gebruik. Ik ondersteun hierbij het team én de andere bureaus van de LVT Group. Kortom, ik ben dagelijks met plezier bezig op het kruispunt waar events, pr, online en social media samenkomen."

https://www.linkedin.com/in/tleslie

Freek Minderman

Online & digital consultant

Ik vind interactie belangrijk. Ik ben constant bezig met het kijken naar interactieve mogelijkheden. Of het nou online of offline is, zonder interactie is er geen contact en zonder contact groeit men – in de breedste zin – niet.Zo probeer ik altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste innovaties om toe te passen op mijn werk binnen de LVT Group. Zo kan ik me inleven in het publiek en bedenken wat zij graag zouden willen zien,doen en gebruiken op het gebied van social media.Ik zie social media als meerdere parallelle wegen met ieder een eigen bestemming. De ene weg gaat sneller dan de andere, waardoor elk persoon een andere voorkeur heeft. Ik leg de juiste kruisingen aan. Door inzicht in crossmediale verbindingen bedenk ik graag iets wat bij jouw project past. Daarnaast genereer interactie bij het aanleggen van die kruisingen, rotondes en multifunctionele wegen.

freek@lvtgroup.comhttps://nl.linkedin.com/in/freekminderman

Evelien Helder

Event Support

Ik ben een initiatiefnemer met een aanpakkersmentaliteit. Als ik ergens voor ga, dan doe ik dat ook met volle overgave. Het actief bezig zijn en het bijdragen aan een onvergetelijke ervaring binnen een project is waar ik voor ga.

Ik krijg energie van nieuwe avonturen: uiteenlopende evenementen, intensieve contact met mensen, inspirerende collega’s en creatieve brainstormsessies ’s. Binnen Eventive zijn deze elementen allemaal terug te vinden. Daarom is het een geweldige organisatie om voor te mogen werken! Als lid van het Eventive-team streef ik er dan ook naar om elke dag van een effectieve en creatieve toegevoegde waarde te zijn - elke dag weer op een andere manier.

evelien@eventive.nl 

Tessa ter Hoeven

Officemanager

Afwisseling en uitdaging, dat zijn de keywords van mijn werkdag bij Eventive. Als daaraan is voldaan, voel ik mij als een vis in het water.

Ik hou ervan de omstandigheden zo te creëren dat iedereen in het team zijn of haar werk het allerbeste kan doen. Zo kan het team het beste onze klanten ondersteunen. En daarbij draai ik volledig op de achtergrond maar met 100% beschikbaarheid voor iedereen.  

Ellen Enthoven

Controller

Al jaren zorg ik voor alle administratie van Eventive. Ik vind het leuk om met het team samen te werken en ervoor te zorgen dat zij zo min mogelijk administratieve last hebben.          

Vroeger had ik niet gedacht dat ik zo’n cijfertjestype zou zijn en nu doe ik dat dagelijks!

In mijn vrije tijd ben ik een hartstochtelijk Ajax fan, geniet ik van heerlijk eten (om de rest van de week weer te lijnen) en ben ik graag met mijn gezin.

blog

Eventive Eventmarketing stelt Brenda den Drijver aan als Concept & Accountmanager

17 september 2015
brenda.jpg

Amsterdam, 16  september 2015 – Brenda den Drijver (37) versterkt Eventive, het marketingcommunicatiegedreven evenementenbureau in de Benelux. Den Drijver gaat zich als Concept & Accountmanager richten op de marketing-en salesactiviteiten voor het bureau en de strategie en conceptontwikkeling voor key accounts.

Lees meer

Vier basisprincipes voor een optimale samenwerking

1 september 2015
xr7191_vier-basisprincipes-voor-een-optimale-samenwerking@2x.jpg

Dagelijkse kost voor elke eventmanager: samenwerken. Elk project kent vele stakeholders: de opdrachtgever zelf (vaak bestaande uit verschillende personen), leveranciers voor AV, catering, decoratie, inrichting, gadgets, etc., workshopleiders en sprekers, collega's binnen het projectteam en soms externe bureaus voor bijvoorbeeld communicatie. Als eventmanager ben je de spin in het web en ben je daarom verantwoordelijk voor een optimale samenwerking. Deze samenwerking is onontbeerlijk voor het verloop van het project en dus uiteindelijk voor het behalen van je doelstellingen.

 

Lees meer

Eventmarketing: vijf tips voor het inzetten van je eigen medewerkers als concepttool

5 augustus 2015
eventmarketing.jpg

Om via eventmarketing resultaat te halen, draait het om een aantal vragen: hoe zorg je ervoor dat je eventconcept tot uiting komt, zodat het zijn doel dient? En hoe gaat jouw gekozen thema leven? Daarvoor creëer je een of meer live ontmoetingen met je doelgroep. Hierin communiceer je je boodschap helder in tekst en beeld. Maar ook je eigen collega’s dragen bij aan de uitvoer van je concept. Zij zijn vaak een vergeten onderdeel van je merkconcept. En dat is gek, want het zijn nu juist belangrijke ambassadeurs. Maar hoe zet je jouw medewerkers in als concepttool? Deze vijf tips helpen je. Om zo meer resultaat uit je eventcampagne te halen.

Lees meer

Hoe ziet de wereld eruit als onze rechterhersenhelft dominant is?

4 februari 2016

Eventive Eventmarketing versterkt concept- en eventteam met Chantal David Richard en Shanita Doerga

1 december 2015

Eventive Eventmarketing stelt Brenda den Drijver aan als Concept & Accountmanager

17 september 2015

Vier basisprincipes voor een optimale samenwerking

1 september 2015

Eventmarketing: vijf tips voor het inzetten van je eigen medewerkers als concepttool

5 augustus 2015
Meer blogs

lvt
group

LVT Group
Progress Communications
LVTPR
Contentbureau.nl
SjansenDesign

LVT Group

Eventive is onderdeel van de LVT Group. Een communicatiegroep met vestigingen in de Benelux, elk met hun eigen discipline. Zo streven we met elkaar naar de hoogste kwaliteit in communicatie. In PR, eventmarketing, design en contentproductie.

www.lvtgroup.nl

Progress Communications

Eventive is samen met Progress Communications gehuisvest in Amsterdam. Samen werken wij met hen aan projecten met een consistente boodschap die landt bij de gewenste doelgroep met het gewenste effect. Of het nu gaat om de complete communicatiestrategie of de dagelijkse uitvoering ervan. Waarbij Progress Communications zorg draagt voor de PR-strategie en mediarelaties, tuigt Eventive de eventconcepten op voor media en influencers. Dat is pas samenwerken.

www.progresscommunications.nl

LVTPR

LVTPR is ons moederbedrijf. Samen met LVTPR werken we aan totale Go-to-market strategieën door middel van directe en indirecte communicatie met de doelgroep. LVTPR is een full service PR en communicatiebureau in de benelux en heeft de afgelopen 20 jaar een bewezen trackrecord opgebouwd.

www.lvtpr.nl

Contentbureau.nl

Samen met Contentbureau.nl ontwikkelen we in lijn met de eventmarketingkalender een contentkalender voor on- en offline boodschappen, allemaal SEO-driven, die we vullen met een mix van blogs, persberichten, nieuwsflashes. Zo waarborgen we consistentie in boodschappen, tone of voice en creëren we met elkaar het bereik dat nodig is. Dat betekent overtuigende en foutloze teksten, creativiteit en proactiviteit. Content met maximaal rendement.

www.contentbureau.nl

SjansenDesign

Een nieuwe huisstijl, brochure, beurswand of iets heel anders. SjansenDesign is onze in-house designstudio. Samen met SjansenDesign verzorgen we de grafische vormgeving voor onze campagnes. Van de event- of campagnewebsite, de uitnodiging, eventbranding, routing, facebookcampagnes, tot de badges en menukaarten. SjansenDesign heeft ook de huisstijl en website van Eventive ontwikkeld.

www.sjansendesign.nl 

get in
touch

Eventive - Bureau voor Eventmarketing

Gebouw Londen
Burg. Stramanweg 102 B
1101 AA Amsterdam Zuidoost

T +31 (0)20 4094787
E info@eventive.nl

Niet alle navigatiesystemen leiden naar bovenstaand adres. Download hier de routebeschrijving

Download
Eventive - Bureau voor Eventmarketing T 020 409 4787 - info@eventive.nl - Burgemeester Stramanweg 102, 1101 AA Amsterdam Zuidoost
Eventive - Bureau voor Eventmarketing
T 020 409 4787
info@eventive.nl
Burg. Stramanweg 102, 1101 AA Amsterdam Zuidoost