Eventive zoekt een Junior Concept & Eventmanager

25 september 2017
  • EV1709 Facebook_Junior.jpg

Eventive zoekt een Junior Concept & Eventmanager! Eentje die ondersteunt bij de conceptontwikkeling en -begeleiding van campagnes, evenementen en marketingactiviteiten. Waarom? Omdat we groeien, zowel wat betreft expertise als klantenkring. Wie we zoeken? Een enthousiaste en ondernemende collega, met minimaal een stage-ervaring waar plannen en organiseren een belangrijk onderdeel van het werk was.

Wat je gaat doen en wat je moet kunnen? 

Als Junior Concept & Eventmanager bied je ondersteuning bij diverse accounts en werk je nauw samen met gedreven en enthousiaste collega's. Je denkt mee met de Concept & Eventmanagers bij de conceptontwikkeling voor campagnes, evenementen en ander soort activiteiten. Je biedt actieve ondersteuning bij de totale productie van projecten en je weet feilloos en op een charmante manier alle betrokken partijen mee te krijgen. De werkzaamheden variëren van het uitsturen van mailings, het zoeken naar locaties, het selecteren en opvragen van offertes bij leveranciers, het opstellen van draaiboeken en het hosten van events. Hospitality is jou dan ook op het lijf geschreven. Zelf heb je ook contact met de klant en je bent gedreven om constant een goede relatie te onderhouden.

Stressbestendigheid, doorzettingsvermogen en om kunnen gaan met deadlines zijn competenties die jou op het lijf geschreven zijn. Daarnaast is het belangrijk dat je leergierig en nieuwsgierig bent. Ook vinden we het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat, dat je van dynamiek houdt en dat je graag je steentje bijdraagt aan de ontwikkeling van het team en het bureau. Het bezit over een rijbewijs B is een vereiste.

Wat jij van ons kunt verwachten?

Een bruisende, dynamische en flexibele werkomgeving plus een marktconform salaris. Volop uitdaging en ontwikkeling in het vakgebied en je functie. Je werkt nauw samen met een enthousiast team dat bestaat uit zeven directe collega's. Dit doe je voor uiteenlopende klanten in afwisselende projecten.

Pas je in dit profiel? Ben je fulltime beschikbaar? En wil je werken bij een groeiend bureau? Stuur dan je cv en korte motivatie onder vermelding van 'Junior Concept & Eventmanager' naar personeel@eventive.nl ter attentie van Lisa Arnoldus. Heb je vragen over de vacature? Ook dan kun je bij haar terecht.

Voor meer informatie: www.eventive.nl en www.lvtgroup.com

We hebben begrip voor acquisitie, maar hebben er geen interesse in.

Eventive - Bureau voor Eventmarketing T 020 409 4787 - info@eventive.nl - Burgemeester Stramanweg 102, 1101 AA Amsterdam Zuidoost
Eventive - Bureau voor Eventmarketing
T 020 409 4787
info@eventive.nl
Burg. Stramanweg 102, 1101 AA Amsterdam Zuidoost