Eventive

Een evenement is een gebeurtenis. En wij creëren zo'n gebeurtenis in lijn met de marketingcommunicatie­doelstelling van onze opdrachtgever in de vorm van een totaalcampagne. Want een gebeurtenis staat niet op zich. Daar gaat iets aan vooraf en daar komt iets achteraan. Een middel dat je voor je moet laten werken. Op de juiste manier. Marketing met als doel live ontmoetingen te bewerkstelligen. Eventmarketing noemen we dat.

Hoe wij dat doen? Door het ontwikkelen van creatieve, effectieve en interactieve concepten. In co-creatie: van de conceptontwikkeling tot en met de realisatie. Alleen zo haal je alles eruit wat erin zit.

 

Laatste blog: Eventmarketing: think about it. 

 

Op zoek naar een veelzijdige meewerkstage? Wij zijn op zoek naar jou! Bekijk hier de vacature.  

 

BOOST YOUR CONCEPT

Spread the creativity! Dat is onze missie. Hiervoor organiseren we tweemaandelijkse creatieve netwerksessies in onze Creativity Room. Met als doel zoveel mogelijk creativiteit te verspreiden in het marketingcommunicatievakgebied. Wanneer schuif jij aan?

 

 

wat
doen
we

wat doen we

cases

Microsoft FutureProef: beleven is interactie

Alle cases

team

Mariëlle van der Zouwen
Manon van Ree
Frederike Rollerman
Kim Camman
Chantal David Richard
Shanita Doerga
Charlotte Bakkers
Trevor Leslie
Evelien Helder
Laura van der Kamp
Tessa ter Hoeven
Ellen Enthoven

Mariëlle van der Zouwen

Managing Director - Strategie & creatie | Brainstormfacilitator

Waarom doe je wat je doet? Wat is het EFFECT van je concept? Wat is de mate van INTERACTIE? Wat wil je dat je doelgroep over je zegt, doet, vindt na je campagne? Dat is waar ik mijzelf graag in vastbijt. Ik zie mezelf als strategische partner en een echte conceptontwikkelaar. Ik begeleid mijn klanten door de concept- en strategiefase heen. Hoe? Door co-creatie met klanten en mijn team. Met creativiteitstechnieken om tot nog meer, betere en nieuwe ideeën te komen. Creativiteit gebruiken om tot het uiterste te gaan.

Dus als je ooit op zoek bent naar iemand die jouw vraagstuk een boost kan geven, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Laat het me weten, dan (brain)storm ik je kant op.

https://www.linkedin.com/in/mariellevanderzouwen

Manon van Ree

Concept & Eventmanager | Operations

Dagelijks hebben we bij Eventive te maken met zeer uiteenlopende (aan)vragen. Er is voor mij niets leukers dan een door ons uitgedacht, sterk, kloppend en EFFECTIEF concept uit te voeren. Perfectionistisch? Tot op zekere hoogte, maar zeker niet tot in het ongezonde.

Ook het intensieve contact met mensen, zowel opdrachtgevers als toeleveranciers, is een belangrijk onderdeel in ons werk. Het bouwen aan een EFFECTIEVE langdurige relatie is iets waar ik graag aan meehelp.

Niet wat we doen maakt wie we zijn. Maar wie we zijn maakt wat we doen.

manon@eventive.nl

Frederike Rollerman

Concept & Eventmanager

Bij Eventive zijn we altijd bezig een doel te bereiken door middel van een live ontmoetingsmoment met de doelgroep. Elk project bij Eventive is anders, op mijn manier laat ik verschillende partijen samenwerken om het gewenste resultaat te halen. 

Het is prettig om samen met de collega’s te sparren en te brainstormen over nieuwe concepten. De intensieve samenwerking met de klant maakt het mogelijk om gezamenlijk een uniek concept neer zetten. Ook het samenwerken met de leveranciers om het gewenste eindresultaat te behalen waar de klant blij van wordt, zorgen ervoor dat ik bij Eventive helemaal op mijn plek zit.

https://nl.linkedin.com/in/frederikerollerman

Kim Camman

Concept & Eventmanager

Zowel zakelijk als privé krijg ik energie van lijstjes. Inzichtelijk maken wat er moet gebeuren en dit goed en snel realiseren, daar word ik blij van. Tijdverspilling vind ik zonde, liever besteed ik mijn tijd effectief en efficiënt. Alleen weet je nooit zoveel als met meerderen. Uit samenwerken en samen creëren komen de beste resultaten en dit vind ik ook het fijnst om te doen. Samen met collega’s en samen met klanten. Daarnaast is de interactie met klanten voor mij een essentieel onderdeel van mijn vak. Zaken doe je met mensen. Persoonlijk relaties opbouwen vind ik het leukste wat er is!

nl.linkedin.com/pub/kim-camman/2/209/919/en

Chantal David Richard

Hospitality is waar ik voor sta. Ik ontzorg en ga voor nét dat beetje extra, waardoor het eindresultaat de verwachtingen overtreft. Hoe bereik je zo effectief mogelijk het gestelde doel? Dat is steeds weer een puzzel die mij intrigeert en energie geeft. Ik ga altijd graag de uitdaging aan om een doelstelling te bereiken die de belangen van zowel de opdrachtgever als de doelgroep behartigt. Creativiteit speelt hierin een hoofdrol.

In onze brainstormsessies krijgen mijn creatieve ideeën de ruimte. Van grote objecten tot de kleinste details, ik ga voor een unieke totaalbeleving en dat vind ik een van de leukste aspecten van het vak. Doordat we bij Eventive samenwerken, kunnen we keer op keer bijzondere belevenissen bedenken en realiseren.Ik schakel graag met je om te kijken welke marketingtool het beste bij je vraag past. Of het nu gaat om een go-to-market-plan of een rondetafelsessie – waarmee kan ik je ontzorgen? 

chantal@eventive.nl

https://nl.linkedin.com/in/chantaldavidrichard

Shanita Doerga

Concept & Eventmanager

Als Concept & Eventmanager hanteer ik een hoge kwaliteitsnorm en is het succes van de klant mijn uitgangspunt. Een event is een onderdeel van marketingcommunicatie, wat randvoorwaarden schept om 'the bigger picture' te kunnen waarborgen. Door samen te exploreren hoe je de gewenste doelgroep aanzet tot de gewenste actie, kan een mooie synergie ontstaan. Met als resultaat: effectieve communicatie, waarmee we doelstellingen op interactieve wijze realiseren.


Het mag duidelijk zijn dat het daarbij om veel meer gaat dan alleen faciliteren. Nieuwe inzichten creëren, content en beleving bijvoorbeeld. En die op de juiste manier toepassen zodat de juiste partijen met elkaar in verbinding komen. Een fantastisch proces dat ik met veel plezier en enthousiasme begeleid. En dat werkt vaak twee kanten op! Door samen te brainstormen, brengen we het gewenste thema tot leven en creëren we waardevolle ontmoetingen. Heb je al zin om te brainstormen en een unieke beleving neer te zetten voor jouw doelgroep? Je bent bij ons in goede handen.

shanita@eventive.nlhttps://nl.linkedin.com/in/shanitadoerga

Charlotte Bakkers

Concept & Eventmanager

Ik heb een passie voor gastvrijheid en beleving – en sinds mijn studie aan de Hotel Management School Maastricht is dat alleen maar gegroeid. Dit wil ik dan ook graag toevoegen in alles wat ik doe! Ik geloof in het event als onderdeel van de marketingmix, waar alles samenkomt; mens en merk, inhoud en beleving. Evenementen met impact, die mensen bij elkaar brengen en bijdragen aan doelstellingen.
Ik ga dan ook graag met verschillende uitdagingen aan de slag waarin ik concepten kan ontwikkelen met nét dat beetje extra. Een totaalbeleving waarbij over elk aspect is nagedacht – tot in de kleinste details. Ik vind het leuk om over marketing- of communicatiegerelateerde vraagstukken na te denken en te kijken hoe een event hier een onderdeel in kan spelen. En dit doe ik niet alleen, maar samen met een enthousiast team waarin we het beste uit elkaar naar boven halen om tot mooie concepten en belevenissen te komen. Waar ik het meest gelukkig van word? Wanneer het wow-effect bereikt is bij mijn klant en verwachtingen zijn overtroffen. Ik ga graag met je aan de slag om te zoeken naar dit wow-effect binnen eventmarketing – wanneer zullen we er samen voor gaan zitten?

Charlotte@eventive.nl
https://nl.linkedin.com/in/charlotte-bakkers-00b38553/en

Trevor Leslie

Online & digital consultant

"Het online en offline evenementenpubliek zijn tegenwoordig onlosmakelijk met elkaar verbonden. Van deze ontwikkeling maken we bij Eventive gretig gebruik. Ik ondersteun hierbij het team én de andere bureaus van de LVT Group. Kortom, ik ben dagelijks met plezier bezig op het kruispunt waar events, pr, online en social media samenkomen."

https://www.linkedin.com/in/tleslie

Evelien Helder

Event Support

Ik ben een initiatiefnemer met een aanpakkersmentaliteit. Als ik ergens voor ga, dan doe ik dat ook met volle overgave. Het actief bezig zijn en het bijdragen aan een onvergetelijke ervaring binnen een project is waar ik voor ga.

Ik krijg energie van nieuwe avonturen: uiteenlopende evenementen, intensieve contact met mensen, inspirerende collega’s en creatieve brainstormsessies ’s. Binnen Eventive zijn deze elementen allemaal terug te vinden. Daarom is het een geweldige organisatie om voor te mogen werken! Als lid van het Eventive-team streef ik er dan ook naar om elke dag van een effectieve en creatieve toegevoegde waarde te zijn - elke dag weer op een andere manier.

evelien@eventive.nl 

https://nl.linkedin.com/in/evelien-helder-0731852b

Laura van der Kamp

Event Support

Ik haal altijd het maximale uit alles wat ik doe – zowel privé als zakelijk. Ik spring graag in het diepe, hou van nieuwe uitdagingen en pak alles met beide handen aan. Bij projecten ben ik graag van A tot Z betrokken. Het tot stand brengen van creatieve concepten en die vervolgens ook daadwerkelijk realiseren, daar word ik enthousiast van! Planning, organisatie en meerdere ballen tegelijk in de lucht houden vind ik leuke aspecten van dit geheel. Ik zie samenwerking als essentieel element voor het hoogst haalbare resultaat voor de klant en laat mij graag inspireren door collega’s. Eventive heeft veel ervaring in huis, we zijn een team en vullen elkaar aan. Hierdoor ontstaan de meest uiteenlopende ideeën die we met elkaar tot mooie belevenissen realiseren. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? We gaan graag met je rond de tafel zitten. laura@eventive.nl https://nl.linkedin.com/in/lauravanderkamp/en

Tessa ter Hoeven

Officemanager

Afwisseling en uitdaging, dat zijn de keywords van mijn werkdag bij Eventive. Als daaraan is voldaan, voel ik mij als een vis in het water.

Ik hou ervan de omstandigheden zo te creëren dat iedereen in het team zijn of haar werk het allerbeste kan doen. Zo kan het team het beste onze klanten ondersteunen. En daarbij draai ik volledig op de achtergrond maar met 100% beschikbaarheid voor iedereen.  

Ellen Enthoven

Controller

Al jaren zorg ik voor alle administratie van Eventive. Ik vind het leuk om met het team samen te werken en ervoor te zorgen dat zij zo min mogelijk administratieve last hebben.          

Vroeger had ik niet gedacht dat ik zo’n cijfertjestype zou zijn en nu doe ik dat dagelijks!

In mijn vrije tijd ben ik een hartstochtelijk Ajax fan, geniet ik van heerlijk eten (om de rest van de week weer te lijnen) en ben ik graag met mijn gezin.

blog

Eventmarketing: think about it

12 mei 2016
7-technical-pitfalls-that-can-ruin-your-elearning-experience-1024x695.jpg

Toch af en toe weer die verbazing. Dat mensen een evenement zien als een doel op zich. Of dat er makkelijk over het doel heen wordt gestapt. Op de een of andere manier kriebelt het vaak om meteen in de organisatiemodus te schieten. Niet geheel onbelangrijk. Maar wil je het middel event gebruiken waarvoor het bedoeld is – een marketingcommunicatiemiddel om in contact te komen met je doelgroep en een doelstelling te bereiken, kortom: je doelgroep beïnvloeden – dan gaat daar een fase aan vooraf, die bepalend is voor het resultaat. Toch zie ik doorgaans anders. Hieronder zeven valkuilen in eventmarketing. Leer en profiteer! Zo weet jij ze voortaan zeker te voorkomen. 

Lees meer

Conceptontwikkeling en eventmarketing: de kracht van het stellen van de juiste vragen

3 mei 2016
embrace-your-inner-child-7-ask-questions-1091642-TwoByOne.jpg

Hoe doe je tijdens de ontwikkeling van een eventconcept niet alleen wat de klant wil, maar ook wat de klant nodig heeft? Je zou denken dat die twee overeenkomen, maar dat is niet altijd het geval. De uitdaging zit ’m niet in het sec realiseren van het event dat de klant voor ogen heeft; voor een eventmarketingbureau gaat het om de essentie van de boodschap. Hoe kun je deze boodschap versterken? Hoe kun je een ontmoetingsconcept tussen merk en doelgroep neerzetten dat de uitrol van de overall marketingstrategie versterkt? En hoe draag je daarmee bij aan het realiseren van je doelstellingen? Hierbij een aantal Eventive tips!

Lees meer

Drie onmisbare onderdelen van een succesvol channelmarcomplan

14 maart 2016
30H.jpg

Hoe zorg je voor verandering van aankoopgedrag bij verschillende doelgroepen die allemaal op een andere manier benaderd willen worden? De sleutel tot succes is interactie met de doelgroep. En dat bereik je door creatieve marketingcommunicatie in te zetten. Oftewel: bedenk toffe dingen om groepen mensen uit alle onderdelen van het verkoopkanaal (leveranciers, distribiteurs, resellers en klanten) te bereiken, overtuigen of beïnvloeden. Dát is channelmarketing. Op basis van onze ervaring – onder andere ons werk voor distributeur Portland – weten we dat je channelmarcomplan creatief, effectief en interactief moet zijn om een succes te worden. 

Lees meer

Eventive|Eventmarketing versterkt Concept & Eventteam met Charlotte Bakkers

9 maart 2016
charlotte website.jpg

Amsterdam, 09 maart 2016 – Eventive|Eventmarketing breidt het team uit met een nieuwe Concept & Eventmanager. Per 1 februari 2016 is Charlotte Bakkers (26) aan de slag gegaan bij het bureau voor eventmarketing in Amsterdam. Ze gaat zich hier voor diverse opdrachtgevers bezighouden met alle facetten van eventmarketing. 

Lees meer

Vier herkenbare uitspraken waar de klant Eventive niet bij nodig heeft…

29 februari 2016
unique_twitter.png

Een goed bureau inschakelen is een bewuste keuze. Dat versterkt je event: niet alleen in het proces ernaartoe, maar ook op de dag zelf. Toch onderschatten sommige mensen de meerwaarde van eventmanagers regelmatig, met als gevolg dat wij pas later in het (denk)proces betrokken worden en we veel meer hadden kunnen neerzetten dan uiteindelijk is gebeurd. Zij denken: wij hebben geen evenementenbureau nodig; de realiteit schreeuwt van wel. Waar gaat het mis? Wij zetten de meest voorkomende uitspraken voor je op een rij. Lees en leer!

Lees meer

Eventmarketing: think about it

12 mei 2016

Conceptontwikkeling en eventmarketing: de kracht van het stellen van de juiste vragen

3 mei 2016

Drie onmisbare onderdelen van een succesvol channelmarcomplan

14 maart 2016

Eventive|Eventmarketing versterkt Concept & Eventteam met Charlotte Bakkers

9 maart 2016

Vier herkenbare uitspraken waar de klant Eventive niet bij nodig heeft…

29 februari 2016
Meer blogs

Eventmarketing: think about it

12 mei 2016

Toch af en toe weer die verbazing. Dat mensen een evenement zien als een doel op zich. Of dat er makkelijk over het doel heen wordt gestapt. Op de een of andere manier kriebelt het vaak om meteen in de organisatiemodus te schieten. Niet geheel onbelangrijk. Maar wil je het middel event gebruiken waarvoor het bedoeld is – een marketingcommunicatiemiddel om in contact te...

Lees meer
Meer blogs

lvt
group

LVT Group
Progress Communications
LVTPR
Contentbureau.nl
SjansenDesign

LVT Group

Eventive is onderdeel van de LVT Group. Een communicatiegroep met vestigingen in de Benelux, elk met hun eigen discipline. Zo streven we met elkaar naar de hoogste kwaliteit in communicatie. In PR, eventmarketing, design en contentproductie.

www.lvtgroup.nl

Progress Communications

Eventive is samen met Progress Communications gehuisvest in Amsterdam. Samen werken wij met hen aan projecten met een consistente boodschap die landt bij de gewenste doelgroep met het gewenste effect. Of het nu gaat om de complete communicatiestrategie of de dagelijkse uitvoering ervan. Waarbij Progress Communications zorg draagt voor de PR-strategie en mediarelaties, tuigt Eventive de eventconcepten op voor media en influencers. Dat is pas samenwerken.

www.progresscommunications.nl

LVTPR

LVTPR is ons moederbedrijf. Samen met LVTPR werken we aan totale Go-to-market strategieën door middel van directe en indirecte communicatie met de doelgroep. LVTPR is een full service PR en communicatiebureau in de benelux en heeft de afgelopen 20 jaar een bewezen trackrecord opgebouwd.

www.lvtpr.nl

Contentbureau.nl

Samen met Contentbureau.nl ontwikkelen we in lijn met de eventmarketingkalender een contentkalender voor on- en offline boodschappen, allemaal SEO-driven, die we vullen met een mix van blogs, persberichten, nieuwsflashes. Zo waarborgen we consistentie in boodschappen, tone of voice en creëren we met elkaar het bereik dat nodig is. Dat betekent overtuigende en foutloze teksten, creativiteit en proactiviteit. Content met maximaal rendement.

www.contentbureau.nl

SjansenDesign

Een nieuwe huisstijl, brochure, beurswand of iets heel anders. SjansenDesign is onze in-house designstudio. Samen met SjansenDesign verzorgen we de grafische vormgeving voor onze campagnes. Van de event- of campagnewebsite, de uitnodiging, eventbranding, routing, facebookcampagnes, tot de badges en menukaarten. SjansenDesign heeft ook de huisstijl en website van Eventive ontwikkeld.

www.sjansendesign.nl 

get in
touch

Eventive - Bureau voor Eventmarketing

Gebouw Londen
Burg. Stramanweg 102 B
1101 AA Amsterdam Zuidoost

T +31 (0)20 4094787
E info@eventive.nl

Niet alle navigatiesystemen leiden naar bovenstaand adres. Download hier de routebeschrijving

Download
Eventive - Bureau voor Eventmarketing T 020 409 4787 - info@eventive.nl - Burgemeester Stramanweg 102, 1101 AA Amsterdam Zuidoost
Eventive - Bureau voor Eventmarketing
T 020 409 4787
info@eventive.nl
Burg. Stramanweg 102, 1101 AA Amsterdam Zuidoost